درخواست منو داینامیک (menu dynamic)

سلام دوستان
من یک منوی فارسی میخواهم که عنوانهاشو از ایکسمل بگیره و هر چی تو ایکسمل اضافه شد توو منو هم اضافه بشه
و تا یه حدی که زیاد شد اسکرول بوخوره ، و روی هر کدوم از منو ها که کلیک کرد به ترتیب روی فریم های یک مووی کلیپ اجرا بشه
مثلا منوی 1 فریم 1 از مووی کلیپ mc و منوی 2 فریم 2 از مووی کلیپ mc و همینجوری هر چی به منو توی ایکسمل اضافه شد همینجوری فریما برن جلو
،یکم سخته فک کنم، ولی اگر بشه کلی از مسکلاتم حل میشه :(
ممنون میشم اگر کمک کنید

آخرین ویرایش:
برای اینکار نیاز به این داری که با ایکس ام ال و کلاس برنامتو پیاده سازی کنی و دکمه هایی که میخوای رو از تو کتابخونه به صورت داینامیک صدا بزنی بر اساس تعداد تگگ ایکس ام الت .. لذا اینجا کسی وقت نمیکنه برای کسی چیزی بنویسه برنامه در نتیجه من به شما دو راه حل پیشنهائد میکنم ...
1 به امضای هادی ++ سر بزنید و مطالب مربوط به ایکس ام ال کلاس و هر جیزی مرتبط رو دانلود کنید و کد ها رو بررسی و تحلیل کنید ... و بر اساس دانش خودت بنویسی برنامه مورد نظرتو .. خیالت راحت من این کارو کردم...
2 هزینه ساختشو بدی تا برات بسازم ...
موفق و پیروز باشید

دستت درد نکنه ولی اتفاقا بعضی از بچه ها مثل همون هادی++ اگر وقت داشته باشه بدون هزینه کار بچه هارو راه میندازه،چرا جدیدا مد شده همه دارن هزینه ای میشن؟؟ من نخواستم برای من سمپل بنویسین که،من فقط راهنمایی خواستم و اگر سمپل آماده دارین بذارین تا همه استفاده کنن،همین :(
ولی بازم ممنون که راهنمایی کردی،لطف کردی

akherat

مدیر انجمن
دستت درد نکنه ولی اتفاقا بعضی از بچه ها مثل همون هادی++ اگر وقت داشته باشه بدون هزینه کار بچه هارو راه میندازه،چرا جدیدا مد شده همه دارن هزینه ای میشن؟؟ من نخواستم برای من سمپل بنویسین که،من فقط راهنمایی خواستم و اگر سمپل آماده دارین بذارین تا همه استفاده کنن،همین :(
ولی بازم ممنون که راهنمایی کردی،لطف کردی
نه دوست عزیز
اگر کسی به شما کار انجام شده بده کمک نیست
شما شروع کن به کد زدن بچه ها کمکت میکنن

درسته همه چی پولیه چون جلوی سو استفاده گرفته بشه

هر کسی هم سورس کار آماده بزاری من خودم پاکش میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا