درخواست معرفی یک شرکت ارائه دهنده سرور مجازی؟!

mashaheer

Member
سلام.
لطفا یه شرکت ارائه دهنده سرور مجازی که حداقل چندسالی سابقه داشته باشه و حتی المقدور قیمت هاش پایین باشه رو معرفی کنید.
یه سوال دیگه اینکه این تفاوت فاحش قیمت ها در بعضی سایت ها بخاطر چیه.مثلا یکی سرور مجازی رو ماهیانه 300 -400 هزار تومان میده،یکی دیگه تقریبا با همون مشخصات 10-20 تومان در ماه؟
ممنون:rose:

almashosting

New Member
ما مي تونيم از شركت گذرگاه(پرشين ويز) براتون بگيريم با قيمت كمتر..
ده گیگابایت فضای هارد ، پهنای باند نامحدود ماهیانه ،سی صد و هشتاد و چهار مگابایت حافظه رم، یک ایپی ادرس ، راه اندازی و نصب کنترل پنل به صورت رایگان ، مدیریت اولیه و پشتیبانی ماهانه 20 هزار تومان
قيمت ساير پكيج ها هم اگر خواستين در سايت موجود هست...http://almashosting.ir/support/cart.php?gid=5

pardisgroup

Active Member
البته من جایی ندیدم سرور مجازی رو بدند 300 تا 400 ...
اما در مجموع بعضی سرور های مجازی گرون تر هستند که معمولا یک دلیلش میزان پردازنده ایی هست که اون سرور مجازی می تونه استفاده کنه ، استفاده از تکنولوژی های نوین و .. هم به قیمت اضافه می کنه.

p30tip

Member
بنظر من از یه شرکت خارجی مثل VPSLink خریداری کنید. با اینکه خارجیه ولی ارزششو داره و قیمت هاشم بنظر من عالیه...
www.vpslink.com

p30tip

Member
دوست من لطفاً الکی برای اینکه مثلاً کسی بیاد از شما خرید بکنه نظر ندید! من از VPSLink 2 بار پرسیدم با ایران هم هیچ مشکلی ندارن.
حداقل از بعضی از سایت های ایرانی بهتره که معتبر نیستن و مثلاً بعضی هاشون Sub-VPS می دن و بعد یه مدت هم پشتیبانی غیب می شه...

p30tip

Member
مدرک هم که ازشون پرسیدم پیوست کردم...

پیوست ها

• vpslink.jpg
    vpslink.jpg
    53.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

City Soft

Member
p30tip عزیز

اگر واقعا طرز فکر شما اینگو هست واستون متاسفم !!

موفق باشید

kianonline

Member
با سلام و درود ،

دوستان بهتر است که از موضوع اصلی تاپیک خارج نشویم !

پاینده باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا