درخواست معرفی یک استاتیک هاست ارزون

Number1.BoY

New Member
سلام ، من به یک استاتیک هاست ارزون قیمت نیاز دارم با حداقل حجم 500 مگ ، مصرفشم فقط برای دانلود هست یعنی بشه دانلود سنتر سایتم بدون برنامه مدیریت محتوا . تنها چیزی هم که میخوام اینه که بالا بیاد و سرعتشم قابل قبول باشه . ( قابلیت اتصال دامنه + ftp ) ، مثلا پارسا اسپیس واقعا کامله ولی سرویس رایگانش اتصال دامنه نداره .

ممنون از شما ، اگر میشه نظرتون رو هم راجع به هاست های زیر بگید :

http://www.persianservices.com
ariahost.net

من خودم آریا هاست رو پسندیدم ولی یکم مشکوکه ، نظر شما چیه ؟ مثلا فرومش اصلا کار نمیکنه توی صفحه های مختلف آمار های مختلف راجع به مشتریاش میده و ...

یه سوال هم راجع به دامنه ، اگر من یه دامنه مثلا test.com داشته باشم ، میتونم خود دامنه رو به هاست اصلیم و زیر مجموعش یعنی dl7.test.com رو به هاست استاتیک وصل کنم ؟

بازم ممنون .

webmizban.com

Active Member
با سلام
هر دو سرویس دهنده خوب هستند در مورد سوال دوم هم بله می تونین دامین را متصل کنید.

Number1.BoY

New Member
ممنون از شما دوست عزیز ، ولی استاتیک هاست معرفی نکردید ، من پلن های شمارو هم دیدم ، پلن شماره دو برام مناسبه فقط چند تا سوال برام ایجاد شد : 1 - پلن شماره 2 شما addon domain داره ؟ یا اینکه اگر نداره میشه بهش اضافه کرد ؟ 2 - چون سرور ها تو آمریکاست احتمال داره با ما ایرانی ها مشکلی داشته باشن یا نه ؟

لطفا اون استاتیک هاست ارزون رو هم معرفی کنید ، خیلی دنبالشم .

Number1.BoY

New Member

webmizban.com

Active Member
ممنون از شما دوست عزیز ، ولی استاتیک هاست معرفی نکردید ، من پلن های شمارو هم دیدم ، پلن شماره دو برام مناسبه فقط چند تا سوال برام ایجاد شد : 1 - پلن شماره 2 شما addon domain داره ؟ یا اینکه اگر نداره میشه بهش اضافه کرد ؟ 2 - چون سرور ها تو آمریکاست احتمال داره با ما ایرانی ها مشکلی داشته باشن یا نه ؟

لطفا اون استاتیک هاست ارزون رو هم معرفی کنید ، خیلی دنبالشم .

سلام
سوال اول : بله تا 2 addon domain مشکلی نیست و رایگان است.
سوال دوم : نه مشکلی نیست تقریبا" 2 سال است با این دیتاسنتر کار می کنیم و سایت های مهمی از جمله مراکز دانشکاهی و سایت های دولتی رو هاست کرده ایم(جهت اطمینان شما عرض کردم)....و روزانه از همه سایت و اطلاعات بکاپ گرفته می شود.

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
500 مگ را با پهنای باند نا محدود بهتون 20.000 اراءه میکنیم
اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی

p30tip

Member
در صورت نیاز، می تونید از سرویس های می استفاده کنید.
1 گیگابایت با 60 گیگابایت پهنای باند سالیانه فقط 17،000 تومان
خدمات میزبانی هاست و دامین پرنیان
www.ParnianHost.com

جدیدترین ارسال ها

بالا