درخواست لینک انجمن Maxscript

آموزش Maxscript

با سلام
من می خواستم MaxScript رو آموزش بدم و تجربیاتم رو در اخنیار دوستان قرار بدم فقط آدرس انجمن Maxscript رو نمی دونستم اگر امکانش هست لینکش رو به من بدید.
ممنونم

آخرین ویرایش:
با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر طولانی.تصمیم گرفتم همین پست رو ادامه بدم چون روش تدریس من با دوستان فرق می کنه.خب دوستان اگر انتظار دارید که همین الان بریم سراغ کد نویسی مثال بزنیم و برنامه و پلاگین بنویسیم ، لطفا به این تاپیک دیگه سر نزنید، ببخشید که اینجوری بحث رو آغاز کردم ولی واقعیت همینه اگر می خواین جایی رفتین با اطمینان بگین من Script می نویسم باید یک سری مقدمات رو بدونین(البته این به این معنی نیست که من ته برنامه نویسی هستم، نه به هیچ وجه فقط تجربیات ناچیزم رو در اختیار علاقه مندان بزارم ).

برای اینکه شما بتونید یک برنامه ای بنویسید که هدفی داشته باشه یعنی در نهایت کاری رو انجام بده (که لازم نیست کار پیچیده باشه) مثلا جمع 2 عدد، باید ابتدا این مراحل رو انجام بدید(یکسری سوالاتی از خودتون بپرسید):::قدم اول::هدف مشخص باشه یعنی اینکه بدونید و بفهمید که برنامه در نهایت می خواد چه کاری رو انجام بده. در این مثال هدف جمع کردن هست.::قدم دوم:: برای این هدف من به چه منابعی احتیاج دارم تا به این هدف برسم در این مثال به حداقل 2 عدد احتیاج دارم.::قدم سوم::حالا چه ابزار هایی رو در اختیار دارمکه ابزار همان عمل جمع کردن هست(+). پس با ترکیب منابع و ابزار هامون به هدفمون می رسیم.(4=2+2). البته در مثال هایی ممکن هست که به منابع احتیاجی نداشته باشیم. حالا برای اینکه مراحل بالا رو خلاصه کنیم از شکل هایی مثل مستطیل، لوزی و ... استفاده می کنیم که به ترکیب اونها فلوچارت میگن.فلوچارت مثال فوق رو هم ارسال می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا