درخواست لوگو

dj kaka

Member
درود

یه لوگو می خاستم اگر میشه و زحمتی نیست برای من طراحی کنید . خودم یه چیزی طراحی کردم ولی خیلی ...... دراومد و در مقایسه با لوگویی که دوستان می زارند خیلی بی کیفیت است .

موضوع لوگو هم می خوام در مورد ماهواره باشه . یعنی یه دیش تو لوگ. باشه . عبارتی مانند Kamran Sat هم داشته باشه . البته اگه جوری باشه که می خوام روی عکسی بندازم حالت شفاف داشته باشه و عکس زیری را خراب نکنه . ( تو اینجا مطرح کردم : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=161039) ممنون می شوم از کمک تان __ اگر هم میشه مدل آیکن اش را هم بگذارید )

خیلی ممنون

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
وااااااااااااااااااااااااااااااااااای
چقدر دخواست کوچولو

یزار ببینم چی کار میکنم

pmy3d

Member
سلام با اینکه اینی که من درست کردم با اونایی که اساتید درست میکنن از زمین تا آسمون متفاوته ولی خواستم هم به این دوستمون کمک کرده باشم هم اینکه اساتید بیان و برای بهبود کارم کمکم کنن تا بیشتر پیشرفت کنم این رو خودم درست کردم لطفاً نظر بدین::green:

attachment.php

پیوست ها

• KamranSat.png
    KamranSat.png
    61.9 کیلوبایت · بازدیدها: 74

dj kaka

Member
بابا دمت گرم . خیلی چیز تمیزی شد . شما با همون فتوشاپ این را درست میکنید ؟

لطفا اساتید اگر ایده دیگری هم دارند مرحمت کنند .

pmy3d

Member
بله با فتوشاپ درست کردم
اگه آقا مهدی هم طرحشون رو بذار و یه نظری هم به مال من بدم خیلی خوب میشه باتشکر:green:

dj kaka

Member
ببخشید دوست عزیز 3 تا خواهش هم داشتم :

1- اگر امکان داره با رنگ های دیگه هم درست کنید ( مثلا دیش سفید و نوشته سیاه و ... هر رنگی که می دونید قشنگ میشود )
2- سایز اش را اگر ممکنه کوچک تر کنید . در فتوشاپ من نتوانستم سایز اش را کوچک تر کنم .
3- اگر ممکن است نوشته را پایین تر بیاورید و برای سر دیش یه النبی هم بگذارید !

خیلی ممنون

pmy3d

Member
من برای شما سه از قشنگترین ترکیب رنگها رو گذاشتم.
attachment.php
attachment.php
attachment.php

ولی باز شما میتونین طبق این روشی که بهتون میگم این لوگو رو به هر رنگی که دوست دارین تغییر بدین.
برای تغییر رنگ ابتدا هر کدوم از لوگو های رو تو فتوشاپ باز کنید (بهتره هر کدوم رو یه بار امتحان کنید تا به نتیجه دلخواه تون برسید.) بعد به ترتیب به قسمت های زیر بروید:
Image --> Adjustments --> Hue/Saturation
یا میتونین از کلید های ترکیبی Ctrl+U استفاده کنید. پنجره ای باز میشه که شما میتونین با تکان دادن قلتک ها و تغییر اعداد هر کدوم رنگ شکلتو رو تغییر بدین.
در واقع من اون عکسی که براتون گذاشته بودم خیلی کوچیک بود ولی به درخواستتون کوچکترش کردم. شما میتونید برای کوچک کردن عکس هم مراحل زیر رو دنبال کنید:
Image --> Image size
باز هم میتونید از کلیدهای ترکیبی Alt+ctrl+I استفاده کنید تو بخش Pixel Dimensions شما میتونید با تغییر مقادیر Width و Height سایز تصویرتون رو تغییر بدین مثلاً این تصاویری که براتون ارسال کردم Width = 200 pixels و Height = 148 pixels هستش. قبلیه هم دو برابر این بود. باز اگه مشکلی بود بگین راهنمایی کنیم.

پیوست ها

• KamranSat2.png
    KamranSat2.png
    29.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • KamranSat3.png
    KamranSat3.png
    26.2 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • KamranSat4.png
    KamranSat4.png
    28.3 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

dj kaka

Member
داداش فدات . یه سوال : فتوشاپ را از کجا یاد گرفتی ؟ من هم می خوام مثل شما بشم

pmy3d

Member
به نظر من بهترین آموزشهای فتوشاپ، رازهای فتوشاپ، همین فروم و سایت PersianGFX هستش شما شروع کنید یاد بگیرید من و دوستان هم کمک میکنیم که پیشرفت کنید. به نظر من بهتره از آموزشهای خارجی کمک بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا