درخواست كمك

با سلام
من تازه با دوربين ديجيتال كارم رو شروع كرده ام و مي خواهم بدونم چه پرده اي و با چه رنگي رو پشت سوژه هام كه اكثرا عروس و داماد هستند بذارم كه در موقع برش عكس براحتي بريده بشه و در ضمن به عكس هم آسيب نرسونه چون اگر از زمينه تيره استفاده كنم براي برش داماد كه اكثرا مشكي پوش هستند مشكل دارم و اگر از زمينه سفيد استفاده كنم براي برش عروس مشكل دارم خواهشمند است از اساتيد محترم كه به من كمك كنيد قبلا از همه شما سپاسگذارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا یا خانم پورمقدم عزیز خیلی خوش اومدید به فروم خودتون.

فقط سعی کنید سوالاتتون رو در بخش سوالات و درخواستهای انجمن مطرح کنید.

منتقل میکنم به اون بخش.

انتقال - سارا

GFX Master

در ضمن درباره ی پرده یا فون پشت سر عروس و داماد باید بگم که برای اینکاری که شما میخوای تو سینما یه تکنیکی هست به نام تکنیک پرده ی آبی یا پرده ی سبز.
یعنی بازیگر رو مقابل یه پرده ی آبی یا سبز قرار میدن و بازیگر حرکاتش رو انجام میده و بعد از فیلم برداری براحتی میتونن اون پرده ی سبز یا آبی رو حذف کنن.
کلا رنگ آبی و سبز این قابلیت رو دارن که براحتی از کل عکس جدا بشن.
مخصوصا رنگ آبی یا سبزی که نه خیلی روشن باشه نه خیلی تیره.

مي بخشيد كه سئوالم را در جاي خود مطرح نكردم من قبلا از يه پارچه آبي تيره استفاده مي كردم پارچه آبي يا سبزي كه مي گوييد روشن باشه مشكل مرا حل خواهد كرد يا نه ضمنا هنگام برش عكس از زمينه لبه كار از بگراند بخوبي جدا نمي شود و حالت تيزي دارد چطور مي توانم آنرا درست كنم . با تشكر

GFX Master

خوب ببینید شما هر چی روی کار بیشتر زوم کنید راحتتر میتونید لبه ها رو دورگیری کنید.

و اینکه از یه سری فیلترها و پلاگینهای مخصوص اینکار هم میتونید استفاده کنید.

مثلا اینجا رو ببینید:

http://www.forum.majidonline.com/showpost.php?p=585872&postcount=144

یا پلاگین ماسک پرو که همین کار جدا کردن عکس از زمینه رو انجام میده که اگر بگردید پیداش میکنید.

با سلام مجدد
ازتون خيلي ممنونم بخاطر توضيحاتي كه داديد من اين پلاگين رو چطوري مي تونم گير بيارم از اون مهمتر چه جوري توي فتوشاپ بزلرمش و سوم اينكه طريقه كار كردن با اون چه جوري هست از اينكه اينقدر سئوال پرسيدم معذرت مي خواهم ولي خب چاره اي ندارم باز هم متشكرم.

با سلام
من اين پلاگين ماسك پرو رو پيداش كردم مي شه بگيد توي كدوم مسير قرارش بدم و چجوري كار مي كنه.
با تشكر

galagoola

Active Member
تو مسیره C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters
کپی کن بعد از منوی فیلتر در فوتوشاپ میتونی فراخونیش کنی

استفاده از تکنولوژی پرده آبی نیاز به مهارت زیادی داره .... استودیوهای حرفه ای قالبن از این روش استفاده میکنن و چندین متخصص روی آنها کار میکنن من یه نمونه تصویری دارم که البته از گریم صورت شروع میشه تا مرحله عکاسی ... منتها توضیح کامل در مورده عکاسیش نمیده ... ولی وقتی نتیجه کار رو ببینی متوجه میشی کاره یه گروهه حرفه ایه .... البته شرمندم سرعتم پایینه نمیتونم آپلود کنم .... ولی اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونم برم کافی نت آپلودش کنم.... من که خیلی خوشم میاد از این کلیپ
حالا یه پیشنهاد .... شما میتونی خودت فومهایی بسازی که فقط در انحصاره خودت باشه ... فقط یکم احتیاج به تحقیق و ذوق و خلاقیت داره.... من شوهر خواهرم عکاسه حرفه ایه ... به خاطره همین میگم میتونه زمینه ایجاد کنی برا تصاویرت ... البته منظوذم با فوتوشاپ نبودا .... زمینه منظورم دکوره
موفق باشی
فلن

bk1059

New Member
سلام
با این نرم افزار فقط میشه تو فوتوشاپ cs3 کار کنی ؟
توی فیلتر اسمی از ماسک برو میاد ؟
ممنون میشم که جواب بدین

bk1059

New Member
راستی یه چیزه دیگه من وقتی دانلود کردم چیزی که متوجه بشم مخصوص فوتوشاپه ندیدم
همش زیپ شده بود و اصلا کاربرد نداشت
یه لطفی بکنین
اگه میشه بیشتر توضیح بدین چون واقعا نیاز زیادی دارم به این برنامه
ممنون

Shouli

Active Member
من تازه با دوربين ديجيتال كارم رو شروع كرده ام و مي خواهم بدونم چه پرده اي و با چه رنگي رو پشت سوژه هام كه اكثرا عروس و داماد هستند بذارم كه در موقع برش عكس براحتي بريده بشه و در ضمن به عكس هم آسيب نرسونه چون اگر از زمينه تيره استفاده كنم براي برش داماد كه اكثرا مشكي پوش هستند مشكل دارم و اگر از زمينه سفيد استفاده كنم براي برش عروس مشكل دارم خواهشمند است از اساتيد محترم كه به من كمك كنيد قبلا از همه شما سپاسگذارم

بگراند آبی یا آبی تیره استفاده کنید ... این تایپیک ماله تقریبآ 1 سال پیشه من الان دیدم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا