درخواست كمك

mtr_1389

New Member
يك سوال :

چگونه ميشود در محيط بيلدر ، يك navigator همچون آنچه كه در برنامه فتوشاپ است ، براي نمايش نقشه ها و تصاوير بزرگ ايجاد كرد .
لطفا درصورت امكان فايل مربوطه را پيوست كنيد .
[email protected]

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
يك سوال :

چگونه ميشود در محيط بيلدر ، يك navigator همچون آنچه كه در برنامه فتوشاپ است ، براي نمايش نقشه ها و تصاوير بزرگ ايجاد كرد .
لطفا درصورت امكان فايل مربوطه را پيوست كنيد .
[email protected]

دوست عزيز
اگه منظورتون ابزاري شبيه به Pan تو فتوشاپ هست پيشنهاد ميكنم تصويرتون رو با شي Bitmap وارد برنامه كنيد.

بعد تو تنظيمات اين شي گزينه Keep Actuall Image Size رو انتخاب و گزينه Allow Mouse to Scroll Image رو فعال كنيد.

ابعاد شي Bitmap رو در اندازه دلخواه تنظيم كنيد و درصورتي كه ابعاد فايل اصلي تصويرتون از ابعادي كه تو برنامه تنظيم كرديد بزرگتر باشه در زمان اجرا ميتونيد با ماوس تو تصوير پيمايش كنيد.

michealwiper

Active Member
دوست عزيز
اگه منظورتون ابزاري شبيه به Pan تو فتوشاپ هست پيشنهاد ميكنم تصويرتون رو با شي Bitmap وارد برنامه كنيد.

بعد تو تنظيمات اين شي گزينه Keep Actuall Image Size رو انتخاب و گزينه Allow Mouse to Scroll Image رو فعال كنيد.

ابعاد شي Bitmap رو در اندازه دلخواه تنظيم كنيد و درصورتي كه ابعاد فايل اصلي تصويرتون از ابعادي كه تو برنامه تنظيم كرديد بزرگتر باشه در زمان اجرا ميتونيد با ماوس تو تصوير پيمايش كنيد.
اینی که شما میگی کجاس عزیزم
من الان تو برنامه دارم سرچ میکنم
نیبینمش
بعدم با bitmap آوردم ولی هیچ گزینه ای مبتنی بر حرفی که شما داریم میگین نداره
از کجا باید پیداش کنم
ممنون میشم بگی مرسی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
با شي Bitmap يك تصوير رو وارد برنامه كنيد.

بعد روي اين تصوير دابل كليك كنيد تا پنجره خصوصياتش باز بشه.

تو قسمت بالا و سمت چپ اين پنجره و زير گزينه Tooltip گزينه Keep Actual Image Size رو انتخاب كنيد

اين پنجره رو Ok كنيد و ابعاد عكستون رو به اندازه دلخواه قرار بديد

برنامه رو اجرا كنيد ميبينيد كه به كمك اسكرول باري كه به طور خودكار كنار تصوير شما ايجاد ميشه ميتونيد تو تصوير پيمايش كنيد.

موفق باشيد

پیوست ها

• pic.jpg
    pic.jpg
    156.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا