درخواست كمك : در مورد minimize كردن پروژه

سلام به همه بر و بچه هاي مجيد آنلاين

توي پروژه ام توسط اسكريپت كاري كردم كه رزوليشن يوزر به 1152 در 864 تبديل مي شه و زماني كه از برنامه خارج مي شه رزوليشنش به حالت اوليه خودش برمي گرده

حالا مي خوام كاري كنم تا زماني كه كاربر برنامه رو minimize مي كنه هم مثل زمان خروج رزوليشنش به حالت اوليه برگرده و دوباره زماني كه برنامه رو restore كردن به همون 1152 در 864 تبديل بشه

آيا اين كار رو مي توان بوسيله plug-in يا اسكريپت انجام داد يا راه حل ديگري هم داره؟
دستتون درد نكنه
By

silvercover

کاربر متخصص
این سوال بار ها و بار ها پرسیده شده لطفا سرچ کنید بعد تایپیک ایجاد کنید.

این سوال بارها و بارها پرسیده نشده. میشه لطف کنید و تاپیک مورد نظر رو نشونشون بدید.
ممنونم.

m javad

کاربر متخصص
یه راهنمایی

سلام
فکر کنم بشه.البته باید از دو تا پلاگین استفاده کنید
میتونید با پلاگینیایی که minimize بودن فعال بودن یا جلو یا عقب بودن پنجره نصبت به بقیه پنجره ها رو بررسی میکنن این کارو بکنید
بعد وقتی پنجرتون minimize بود دستور تغییر رزولیشن را به اندازه دلخواه بدید و و قتی دوباره Restore میشه به همون رزولیشن برشگردونید. ( تغییر رزولیشن رو باید با یه پلاگینه دیگه که الان اسمش رو فراموش کردم انجام بدید). البته اینطوری باید یه Script رو دائما برای چک کردن اینکه پنجره در چه وضعیتی run کنید.:)
اگه برای پلاگینایی که گفتم مشکلی دارید بگید تا اسمشون را هم بدم بهتون.!!!

ubuntu

Member
شما براي Minimize يه دستور تعريف کنين که وقتي تروش کليک شد اون رزولوشن رو تغيير بده. بعداً مي‌تونين با چک کردن حالت مينيمايز با کد
isminimize
در صورت 1 بودن مقدار اون رزولوشن رو به حالت مورد نظر تغيير بدون.

سلام
فکر کنم بشه.البته باید از دو تا پلاگین استفاده کنید
میتونید با پلاگینیایی که minimize بودن فعال بودن یا جلو یا عقب بودن پنجره نصبت به بقیه پنجره ها رو بررسی میکنن این کارو بکنید
بعد وقتی پنجرتون minimize بود دستور تغییر رزولیشن را به اندازه دلخواه بدید و و قتی دوباره Restore میشه به همون رزولیشن برشگردونید. ( تغییر رزولیشن رو باید با یه پلاگینه دیگه که الان اسمش رو فراموش کردم انجام بدید). البته اینطوری باید یه Script رو دائما برای چک کردن اینکه پنجره در چه وضعیتی run کنید.:)
اگه برای پلاگینایی که گفتم مشکلی دارید بگید تا اسمشون را هم بدم بهتون.!!!
آقا جواد ممنون كه راهنماييم كردي. آما يه مساله اينجاست كه نمي خوام وقتي minimize كرد به رزوليشن دلخواه من تبديل بشه بلكه مي خوام به روزليشني كه قبل از اجرا برنامه داشت برگرده، در واقع رزوليشن deafult يوزر.
بعد اگه بتونيد اين پلاگين ها و اسكريپت ها رو بهم معرفي كنيد و طرز كار دقيقشو بهم بگيد و بهم نشون بديد كه چه جوري از آنها براي اين كار استفاده كنم واقعا ازتون ممنوع مي شم.
مرسي

ubuntu

Member
اگه اشتباه نکنم پلاگ‌اين Microbe Computer مي‌تونه اين کار رو بکنه. پلاگ‌اين MiscY هم مي‌تونه. احتمالاً MMB Misc Plugin هم قادره که رزولوشن رو تغيير بده. براي سادگيريشون هم بهترين راه همون مثال همراشونه که به کامل‌ترين نحو توضيح مي‌دن.

m javad

کاربر متخصص
با سلام
ببینید میتونید از این روش استفاده کنید:
اول باید رزولیشن اصلی رو پیدا کنید.این کار رو می تونید با چنتا پلاگین انجام بدید مثلا با MiscY:

set$=​
'X'

PluginSet​
("MiscY","set$")

PluginRun​
("MiscY","GetResolution")

PluginGet​
("MiscY","get$")

Message​
("Screen width is ","get$")

$get پهنای صفحه نمایش رو بهتون میده که یکی از استاندارد هاست. مثلا 800 یا 1024 و ...
پس میتونید رزولیشن رو بدست بیارید و بعد از Restore برنامتون رو به همون رزولیشن ببریدش.
برای تغییر رزولیشن هم این دستورات لازمه:

set$=​
'1024|768|'

PluginSet​
("MiscY","set$")

PluginRun​
("MiscY","SetResolution")
که بجای 1024و768 میتونید استاندارد های دیگه رو بزارید.

البته من درست متوجه نشدم که میخواهید یه پنجره ی دیگرو کنترل کنید یا پروژه ی خودتون رو می خواید کنترل کنید. اگه همون پروژه ی خودتون هست که با توجه به کمک دوستمون از IsMinimized کمک بگیرید.
برای اینکه بهتر متوجه بشید یه Script بسازید و اونو هر 2 ثانیه اجرا کنید. ( با Script timer) و توش اینو بنویسید:
If​
(IsMinimized()=0) Then

Message("ok","ok")

Else​
Message("NO","No")

End​
ScriptTimer​
("Script","2000")

اولی که برنامه میاد بالا دستور بدید که Script رو اجرا کنه.
بعد پروژه رو کامپایل کنید. همین طور که میبینید وقتی پنجره مینیمایز نیست پیغام Ok رو میده و وقتی مینیمایز هست پیغام No رو میده.حالا باید شما به جای دستو پیغامها دستور های تغییر رزولیشن رو جایگزین کنید.یادتون نره که اولی که برنامه اجرا میشه باید رزولیشن رو بدست بیارید.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا