درخواست كمك براي نامي معقول و ارم و لوگو

سلام
دوستان عزيز ازتون خواهشمند كه منو تنها نزارين و كمكي بكنين تا من به هدفي كه دارم برسم . بهمين خاطر بايد عرض كنم كه من مي خوام يه شركتي رو تاسيس كنم كه كارش در رابطه با شبكه و ارتباطات باشه براي همين اسمي مناسب با فرهنگ ايران و در خور شان مي خوام كه بشه بهش اعتماد كرد ارمي با همون نام و شكلي و لوگوي مربوط به خودش :: درضمن من احتمال اين رو ميدم كه بخوام در اينده كارگاه و يا واحد توليدي كيس و پاور رو بزارم در استان دوست دارم نام و ارم و لوگوتون جوري باشه كه بشه اونجا هم استفاده كرد ::
خواهشا اگه هركس نظري خاص و موردي بود كه خواست يادآور بشه مي تونه با من تماس خصوصي هم داشته باشه
دوستان عزيز من هم در قبال كمك و همكاريتون قول ميدم جبران كنم و به ارم و لوگويي كه ژذيرفته شد از سوي ما يه كادوي ناقابلي تقديم كنم
پس منو ياري كنين و تنهام نزارين . قربانتون امير
:<<: :>>:
:tavajo: منتظرتونم :: فراموش نكنين :: همراهي كنين ما رو ... .

سلام
اقا تو رو خدا يه كمكي به منم بكنين ُ من منتظر اسمهاي مورد نظر شما بريا ثبت يه شركت هستم
خواهشا منو تنها نزارين
با اسمهاي خوب وزيباتون منو همراهي كنين ....
قربان همگي امير

Ghamnevis

Well-Known Member
امير جان ما خودمون سه ماهه داريم روي اسم شكرتي مشابه كار شما فكر ميكنيم ! اما دريغ از يك اسم !!!

پيدا كردي ما را هم بي خبر نزار :wink:

mohsenshahbazi

Active Member
آخه شما دیگه اینجا مدیر شدی وقت نمی کنی سرت رو بخارونی !!!
می خوای وقت کنی اسم شرکت پیدا کنی ...بی خیال شرکت همون هاست مگه بد بود ...
در ضمن مدیر عزیز یه پی ام بده کارت دارم ...

محسن

Mahsoon

New Member
شركت :
نت گروپ
پارس لن
ست لاين
پرشين نت ورك
شبكه انديشان
....... ووووووو .....

amirhomayoun

Active Member
آقا اسم : پر سیمرغ ! به نظرم بد نیستها! برای لوگو هم میتونی از یه پر استفاده کنی (ترجیحا آتش گرفته) که مثلا بغل یه @ قرار گرفته باشه . (یا مثلا روش @ باشه یا ... ) من متاسفانه فوتوشاپ کار حرفه ای نیستم (و راستش خیلی هم وقت ندارم) وگرنه خودم برات درست میکردم .

پ.ن. ) البته به کیس و پاور خیلی (!) ربط پیدا نکرد .

جدیدترین ارسال ها

بالا