درخواست كادر

siavashmusic

Active Member
سلام

من چند تا كادر (حاشيه گرافيكي ) براي نرم افزار ورد ميخوام يه سري كادر گرافيكي و چندتا كادر مخصوص جهت استفاده در فايل Pdf
ميخوام توي اين كادر يه سري متن بنويسم و سپس به فايل Pdf تبديل كنم چرا كه بصورت ساده و سفيد متون در قالب فايل Pdf جذابيت ندارند از اين رو براي افزايش جذابيت و كميت آموزش و فايل مورد نظر نياز به اين كادرها دارم

siavashmusic

Active Member
شما لطف داريد mandana_ns عزيز
من زياد توي نخ اين موارد نيستم يه كتاب ترجمه كردم ناشر گفته بايد بزني توي فايل PDF برام بياري ميخوام براي مرتب بودن از كادر استفاده كنم البته الان متون رو توي فايل Word زدم به همين دليل ميخوام براي اين متون از كادر استفاده كنم و سپس فايل Word رو به PDF تبديل كنم حالا بنظر شما چه سايز و فرمتي نياز داره؟

سپاسگذار از لطف شما و خوشحال از زيارت مجددتون

Mandana

Active Member
نمی دونم والا سیاوش جان
من تاحالا کار کتاب انجام ندادم
این چیزها رو سارا بیشتر می دونه
اگه برای چاپ میخوای گمونم باید رزولوشن 300 باشه.من یکسری دارم اما حجمشون خیلی بالاست.راستی اگه برای کتاب هستش فکر کنم کادر نزنی بهتر باشه.الان دیگه برای کتابها بجز کتابهای سبک قدیمی زیاد از کادر و بردر استفاده نمیشه
امابهر حال من چند تا نمونه کادر دارم.نمونه ها رو میذارم هرکدومرو خوشت اومد بگو بزرگش رو آپ کنم
موفق باشی

این دوتای آخری که گذاشتم هر کدوم یک فولدره.یکیش 7 مگ بود یکیش 5 مگ.اون اولی فکر نکنم به کارت بیاد اما 1.80 مگ بود.موفق باشی
hippie6.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ماني تو خودت استادي :) راستي ماني اون كادرا رو جايي آپ شده داريشون؟! نميخوام به زحمت بيفتي و آپ كني اگر آپ شده جايي سراغ دري بگو.

در مورد كتاب هم كه سياوش گفته بود ببين اگر ميخواي يه نسخه بدي به ناشر براي اينكه فقط بخونه و ايرادات رو بگيره و از اين حرفا و بقول معروف نسخه چك پرينت به حساب مياد اشكالي نداره براش كادر بذاري هر چند اگر كادر نذاري يا حداكثر از كادراي خطي ساده يعني همون يه مستطيل ساده بعنوان كادر استفاده كني موردي نداره. ولي اگر قراره اين نسخه چاپ بشه بعنوان كتاب به هيچ عنوان اينكارو انجام نده. الان كمتر كتابي پيدا ميشه كه از كادر استفاده كنه. اگرم از كادر استفاده بشه به صلاحديد طراح و صفحه آراي كتاب هست. يعني موضوع كتاب جوري بوده كه انداختن كادر براش يه جورايي ضروري بود. وگرنه در حالت عادي براي يه كتاب معمولي اصلا اين كارو انجام نده.
درست مثل پايان نامه دانشجويي. بعضي از بچه هاي رشته هاي ديگه تو دانشكده ميومدن مثلا ميپرسيدن چطوري پايان نامه رو كار كنيم ميگفتن خب چجور كادري بندازيم و از اين حرفا! اصلا انداختن كادر تو يه كار رسمي مثل كتاب و پايان نامه و نامه اداري و ... 100% اشتباهه.

Mandana

Active Member
چشات استاد میبینه سارا.لول.نه والله.اون زمانها که سرعتم آدموار بود اینها رو دانلود کردم.همه اش یک فایل 500 مگابایتی بید.توی نت آپ ندارم اما اگه میخوای برات میفرستم گلم.اگه هم هر کدومش مد نظرته بگو برات آپ کنم .شبها سرعتم اونقدرها هم بد نیست
بابت توضیحات جامع ات هم ممنون و موفق باشی
sentimental.gif

siavashmusic

Active Member
سارا خانوم ممنون mandana_ns جان از شما هم متشكرم
بايد عرض كنم فقط جهت مرتب بودن متون ميخوام اينكار رو كنم قراره طرف فقط بخونه (البته جرات نداره اشتباه بگيره چرا كه ميدونه خيلي زود ميرم جاي ديگه) به صرف تميز بودن مسله ميخوام اينكار رو بكنم وگرنه صفحه آرايي بعد از تاييد شدن براي چاپ انجام ميشه و اصلا قصد اين رو ندارم كه خودم توي اين مسله دخالت كنم چرا كه اصلا وارد نيستم

ضمنا منظورم از كادر يه كادر ساده هست ؟!!! با اين تفسير متشكرم از وقتي كه گذاشتيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب اگر از كادر ساده ميخواي استفاده كني من بهت كادرهاي پيش فرض خود ورد رو پيشنهاد ميكنم. يه كادر مشكي مستطيلي ساده.

جدیدترین ارسال ها

بالا