سلام من یک قالب رایگان برای یک سایت ورزشی در مورد تکواندو می خواهم
M mysam_2005 Member Nov 17, 2009 #1 سلام من یک قالب رایگان برای یک سایت ورزشی در مورد تکواندو می خواهم
M msf_2008 Member Nov 19, 2009 #2 شما می تونید یک قالب که از نظر چیدمان مورد پسندتون هست دانلود کنید و بعد هدر آن را تغییر بدید و یک عکس در مورد ورزش تکواندو در در هدر سایت قرار بدید. راه حل ساده ای هست امتحان کنید.
شما می تونید یک قالب که از نظر چیدمان مورد پسندتون هست دانلود کنید و بعد هدر آن را تغییر بدید و یک عکس در مورد ورزش تکواندو در در هدر سایت قرار بدید. راه حل ساده ای هست امتحان کنید.
mambolearn Active Member Nov 19, 2009 #3 سلام دوست عزیز در این بخش از انجمن ما فقط از مامبو و جوملا پشتیبانی میکنیم لطفا سوالهای خود پیرامون میترا را در انجمن مربوطه بنویسید یا علی
سلام دوست عزیز در این بخش از انجمن ما فقط از مامبو و جوملا پشتیبانی میکنیم لطفا سوالهای خود پیرامون میترا را در انجمن مربوطه بنویسید یا علی
J jakijan New Member Feb 15, 2010 #4 نیازمند قالب میترا بچه ها جون سلام. توروخدا اگه قالب زیبا واسه میترا سراغ دارید واسه بقیه هم لینک دانلودش رو بگذارید..... به شدت قالب میترا نیاز دارم. من هرجا رفتم قالب های میترا خریدنی هست. قالب رایگان نیافتم. یک دنیا سپاس
نیازمند قالب میترا بچه ها جون سلام. توروخدا اگه قالب زیبا واسه میترا سراغ دارید واسه بقیه هم لینک دانلودش رو بگذارید..... به شدت قالب میترا نیاز دارم. من هرجا رفتم قالب های میترا خریدنی هست. قالب رایگان نیافتم. یک دنیا سپاس
P PersianArt Member Feb 17, 2010 #5 اکثر قالب های جوملا با میترا سازگار هستند. از اونها میتونید استفاده کنید.