درخواست قالب جوملا با موضوع : آموزش ، دانشگاه

alphaweb

New Member
لطفا اگر کسی قالبی با این موضوع دارد یا موضوع نزدیک به این ، برای دانلود قرار بده.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من فکر می کنم شما یه تاپیک هم دیروز با همین عنوان زدید بهتر بود جوابتون رو توی همون تاپیک می گیرفتید .در مورد قالب هم چیز بدرد بخوری پیدا نمی شه یا باید بدید براتون طراحی کنن یا ادیت کنن .ببین من خودم حدود 500 تا قالب انگلیسی دارم اما خوب اون ها هم فارسی سازی و ادیت می خواد که بازم برای شما هزینه در بر داره

shahab47

New Member
ببین اینجا چیزی به دردت میخوره

فقط لوگو هاش اذیت میکنه که باید با دریم ورک عوضشون کنی

هنوز خودم یاد نگرفتم بلد شدم به تو هم میگم دی

کد:
http://www.pclife.ir/designs/joomla-15x-template.html

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من این دریم ورک چیه که شما هی تکرارش می کنید؟ من چندین ساله دارم کار می کنم تا بحال باهاش برخورد نکردم. تغییر لوگو هیچ سختی نداره و به قول شما به دریم ورک هم احتیاج نداره .کافیه توی فولدر Css فایل Template.css رو باز کنید با نوت پد بعد این قسمت رو ویرایش کنید می تونید تمام خصوصیات مربوط به لوگو رو از این قسمت تغییر بدید
کد:
#logo {
    background:url(../images/logo.gif) no-repeat top center;
    width:218px;
    height:55px;
    float:left;
}
تصویرشم که توی Photoshop یا Paint می تونید تغییر بدید .اما این دریم ورک رو یه توضیح بده من حساس شدم روش

shahab47

New Member
اما این دریم ورک رو یه توضیح بده من حساس شدم روش

ممنون از توضیحتون منظورم این بود Dreamweaver فکر کردم آخرش اینه work ولی اینه weaver من گفتم چرا شما اینطوری جواب پست قبلی رو دادید منظورمو نفهمیده بودید تازه زدم تو این خط بلد نیستم دیگه

ممنون :wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا