درخواست عکس از علم

YTERROR

Active Member
:) لطفا اگه کسی تصویری از علم داره لطفا بزاره اگه کارهای سه بعدی ای ... بود بهتر ممنون :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عادل بهتر بود درخواستت رو تو تاپيك درخواست عكس مطرح ميكردي. راستي منظورت از علم همون علامته ديگه؟! راستي سازش چقدر باشه؟

Mandana

Active Member
عادل من یه عکس از علم دارم.منتها خودش عکسه.یعنی روی پرچم با رنگ سیاه کشیده شده.اما قشنگه.سایز رو هم بگو و بگو تا کی لازم داری.شاید بتونم برات جور کنم.
موفق باشی

twister

New Member
سلام دوستان .

خانوم نایس گرل من فکر میکنم منظور ایشون اسدالله علم باشه .

اگه من درست متوجه شده باشم ترور جان بگو تا خودم واستون بزارم دوست عزیز . :)

موفق باشید .

والا منم هر چی کج و راست کردم نفهمیدم منظور چیه! پرچمه؟علم های عزاداری امام حسین ؟یا به قول دوستمون twister همون اسدالله علم:) !

Mandana

Active Member
بچه ها لطف کنین تاپیک رو منحرف نکنین.ممنون میشم
موفق باشید

YTERROR

Active Member
سلام بخشید ولی من زاید تویی بخش گرافیک نمیام مگه عجله و .... باشه

ددیم نوشته بخش درخواستها و ..... واسه همین پرسیدم ببخشید

منظور از علم بقول معروف ماه محرم و کارهای مذهبی شروع میشه یک سی دی کاتالئگ یادواره شهدا .... هست که یک عک سعلم که بصورت یک دست باشه که هم با کلا هم جوری که وسط طرح م یخواد قرار بگیره و بدلیل این که کل کار فول فلش باید جوری باشه که به کل طرح بخوره

سایزش کوچک نباشه فرض کنید کل فول اسکرین محیط سی دی کاتالوگ 1200 در 900 و این علم دست که بیشتر تویی کارهای امام حسین و کربلا استفاده میشه می خواد وسط طرح با یک سایز قابل قبولی دورش منوها بصورت سه بعدی بچرخن و ....

در کل خودمم دقیق نمی دونم فقط خواستم اگه دوستان عکسی دارند و جایی ددین که بد نیست لطف کنند لینک یا ... بزارند فکر کنم بدرد خیلیها بخوره

ممنون

YTERROR

Active Member
:) مرصی توید جان یکی پیدا کردم و یکم درستش کردم

گفتم بزارم تا بقیه اگه خواستن بتونن استفاده بکنند :d

پیوست ها

• 201774.gif
    201774.gif
    39 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا