درخواست طرح گسترده فولدر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام دوستان

لطفا اگر کسی طرح گسترده فولدر داره یا منبعی برای دریافت این طرحها میشناسه معرفی کنه.

خواهشا دریغ نکنید چون خیلی ضروریه!

موفقیت باشید!

Broken-home

Member
درست نمیدونم منظورتو گرفتم یا نه . اما ایل cs2 رو که داری ؟ نصبش کن تو قسمت sample یا همین جور چیزاش طرحهای آماده ی چیزای زیادی هست.

GFX Master

فولدر همون چیزیه که مثل جلد یک دفترچه یا کتاب هست و داخل کاغذ میذارن و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و یه چیزی تو مایه های همون پوشه خودمون رو داره! اینم شکلش:

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    88.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
برنامه picasa چند نمونه داره البته فقط خود برنامه می تونه استفاده کنه میتونی انتقال بدی

VAHID216

مدیر بازنشسته
منم نظورتون زو از طرح گسترده نگرفتم ولی توی سایتم PNG هایی گذاشتم که فولدر هم شاملشون می شه.
www.XWin.ir
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
اینجور چیزها رو خود آدم نمی تونه درست کنه؟مثل صفحه تقویم باید حاضری باشه؟
ببخشید من از این چیزها سرم در نمیاد چون تاحالا کار چاپ نداشتم اما برام سوال بود
ممنونم
آبتین

Parham

Well-Known Member
داخل انجمن های گرافیک پلنت یا همون سرزمین گرافیک بگردی هستش ...در ضمن فولدر یک چیز دلبخواه هستش که میتونی‌ اونو به هر صورتی‌ که بخوای طراحی‌ کنی‌ و برای برش هم کافی‌ هستش تیغ لتر پرس درست کنی‌ ...

GFX Master

پرهام جان ممنون بابت یاداوریت من اون فایل 200 تایی طرحهای گسترده توفان رو دیدم منتها 8 مگابایت هست و دانلودش با dial up مشکله.

در مورد طراحیش هم اتفاقا مشکل من تو همین طراحی تیغش هست اگر تو بلدی توضیح بده. ممنونت میشم.

GFX Master

اقای وحید شما اگر به نمونه ای که من گذاشتم دقت کنی منظورم رو متوجه میشی!!!

Parham

Well-Known Member
کدوم قسمت را مشکل داری سارا که توضیح بدم ؟! اول باید ببینی‌ چند لت می‌خوای طراحی‌ کنی‌ و چه قسمت هایی‌ مثلا جای کارت و جای CD و ... می‌خوای باشه ، اگر به صورت کامل مستطیل باشه صفحات که مشکل خاصی‌ نداری اما اگر فرم اصلی‌ را بخوای عوض کنی‌ نیاز هستش که در آخر کار صفحه را در کادر مستطیل یا مربع یا ... قرار بدی و همون موقع چاپ بگی‌ که به چه صورت هستش که خودشون برات برش بزنن، اگر تعداد صفحه هاتی‌ که داخل فولدر قرار میگیره کم باشه که نیاز به فاصله بین دو لت کار نیستش اما اگر از 5،6 تا بیشتر بشه باید یک فضا هم برای فاصله بین دو لت در نظر بگیری، قبل از اینکه طراحی‌ فولدر را بخوای دقیق انجام بدی سعی‌ کن یک فولدر که شبیه کاری هستش که انجام می‌خواد بشه را پیدا کنی‌ و به طور کامل بازش کنی‌ و باید وقتی‌ کار را می‌خوای انجام بدی به همون صورت باشه یعنی‌ با همه زائده ها و قسمت هایی‌ که میبینی‌ ...

NaviD.R.R

Member
اینا رو فقط برای یادآوری میگم شما خودتون استادین .
ببین سارا جان برای طراحی چنین کاری باید ببینی که فولدر چه سایزیه ؟ A4 یا A3 و یا کوچکتر و بزرگتر ؟
وقتی که سایزش دستت اومد با توجه به زینکی که که می خوای برای این کار ببندی کار رو طراحی میکنی که زمان چاپ به مشکل بر نخوری و کار ضایعات نداشته باشه . همون طور که پرهام گفت می تونی یه تیغ هم برای برش کار مطابق طرحت سفارش بدی .
موفقیت باشی .
emoticons\00000001\00000007\00000009.gif

Mandana

Active Member
چه جالب.من هیچی در مورد چاپ بلد نیستم.ممنون کلی چیزی یاد گرفتم.
راستی سارا اگه خواستی لینک اون فولدر رو بده هم من دانلود کنم هم ذره ذره برات آپ کنم راحت بتونی بگیری
موفق باشی
آبتین

GFX Master

پرهام جان ممنون بابت راهنماییت ولی ببین من تو صفحه قبل یه نمونه فولدر اماده گذاشته بودم. مشکل من سر اون قسمتی هست که توی عکس مشخصه اونجایی که محل قرار گرفتن کاغذ داخل فولدر هستش. میخواستم ببینم اونجا رو چجوری باید طراحی کرد.

Parham

Well-Known Member
اگه کامل بخونی‌ سارا گفتم که باید همون چیزی که میبینی‌ طراحی‌ کنی‌ و برای برش هم نگران نباش همه چیز به وسیله تیغ برش زده می‌شه و تنها باید محل برش را طراحی‌ کنی‌ داخل کارت و به چاپخونه بگی.. اونها خودشون برش میزنن ...

GFX Master

محلهای برش رو باید بصورت خط چین مشخص کنیم؟ یا اصلا لازمه مشخص بشه؟ راستی یه سوال دیگه برای طراحی فولدر حتما باید از برنامه های وکتور استفاده کرد یا با فتوشاپ هم میشه؟ چون دست ادم تو طراحی تو فتوشاپ خیلی بازتره.

Mandana

Active Member
" قابل توجه جماعت مرده خوران عزیز.این فایلها همونهاییه که سارا لینک داده براش تیکه کردم.بعدا نیاین منو بزنین بگین تکراریه ها!!!"
217.gif

NaviD.R.R

Member
برای طراحی فولدر می تونی از PhotoShop استفاده کنی و هیچ محدودیتی تو نرم افزار نیست ، چیزی که مهمه طرحت هست که باید مشکلی نداشته باشه و دقیق و محاسبه شده باشه .

برای طراحی تیغ هم می تونی یه پرینت از طرح رو بدی به قالب ساز که از روی اون برات تیغ رو طراحی کنه . فقط باید به قالب ساز بگی که کجا های کار خط تا داره که برات اونها رو هم در بیاره .

جدیدترین ارسال ها

بالا