geumat
New Member
سلام دوستان!
این درخواست اجرا المانهای نوروزیست.
من باید برای نوروز 88، و برای چند ویژه برنامه نوروزی، آرم آستیشن و وله تلویزیونی بسازم.
برنامه هایی از قبیل مستند 4 (شبکه 4) ، سینما 4 (شبکه 4) ، نو اندیشان ( شبکه 1) ، برنامه ورزشی (شبکه 3 ) و .....
من به طرحهایی از اجزاء سفره هفت سین نیاز دارم، از جمله:
- ماهی قرمز
- سبزه
- کتاب (قرآن)
- سیب، سیر، سمنو، سکه، ساعت شماته دار قدیمی،و س...س..س..
- تخم مرغ رنگی
- گل و....
دیگه هر چی که لازمه تا یه سفره هفت سین کامل بشه، خودتون بهتر می دونید.
طرحها باید سمبلیک باشن و از نظر سبک، طراح آزاده تا هر چی می خواد اجرا کنه. (سبکهای شخصی مقبول تر هستند)
بهتره هر کدوم از اجزاء به صورت تکی و جدا طراحی بشن. مثلا در یک طرح ماهی، در طرح دیگر سیب و .....
از این طرحها قراره در وله های 20 الی 30 ثانیه ای استفاده بشه.
سایز نهایی طرحها حد اقل باید 1024 در 1024 پیکسل باشن.
این طرحها در برنامه سازی تلویزیونی (PAL) استفاده میشن و رزولوشن 72 DPI کافیه (چون چاپی نیست، 300 لازم نیست)
به دوستانی که از طرحهاشون استفاده کنم، یه هدیه ناقابل (مجموعه پک فیلم و کتاب "شکوه تخت جمشید") برای یادبود تعلق خواهد گرفت.
دوستانی که مایل هستند ، طرحها رو در سایز کوچک مثلا 400 در 400 پیکسل (غیر قابل استفاده) در اینجا بذارن یا برام بفرستن.
راستی زیاد زمان هم ندارم،
تا قبل از 15 اسفند فرصت هست که طرحها رو بفرستین.
میل من برای این کار:
[email protected]
باتشکر
میثم کشاورز
3dparse.com
این درخواست اجرا المانهای نوروزیست.
من باید برای نوروز 88، و برای چند ویژه برنامه نوروزی، آرم آستیشن و وله تلویزیونی بسازم.
برنامه هایی از قبیل مستند 4 (شبکه 4) ، سینما 4 (شبکه 4) ، نو اندیشان ( شبکه 1) ، برنامه ورزشی (شبکه 3 ) و .....
من به طرحهایی از اجزاء سفره هفت سین نیاز دارم، از جمله:
- ماهی قرمز
- سبزه
- کتاب (قرآن)
- سیب، سیر، سمنو، سکه، ساعت شماته دار قدیمی،و س...س..س..
- تخم مرغ رنگی
- گل و....
دیگه هر چی که لازمه تا یه سفره هفت سین کامل بشه، خودتون بهتر می دونید.
طرحها باید سمبلیک باشن و از نظر سبک، طراح آزاده تا هر چی می خواد اجرا کنه. (سبکهای شخصی مقبول تر هستند)
بهتره هر کدوم از اجزاء به صورت تکی و جدا طراحی بشن. مثلا در یک طرح ماهی، در طرح دیگر سیب و .....
از این طرحها قراره در وله های 20 الی 30 ثانیه ای استفاده بشه.
سایز نهایی طرحها حد اقل باید 1024 در 1024 پیکسل باشن.
این طرحها در برنامه سازی تلویزیونی (PAL) استفاده میشن و رزولوشن 72 DPI کافیه (چون چاپی نیست، 300 لازم نیست)
به دوستانی که از طرحهاشون استفاده کنم، یه هدیه ناقابل (مجموعه پک فیلم و کتاب "شکوه تخت جمشید") برای یادبود تعلق خواهد گرفت.
دوستانی که مایل هستند ، طرحها رو در سایز کوچک مثلا 400 در 400 پیکسل (غیر قابل استفاده) در اینجا بذارن یا برام بفرستن.
راستی زیاد زمان هم ندارم،
تا قبل از 15 اسفند فرصت هست که طرحها رو بفرستین.
میل من برای این کار:
[email protected]
باتشکر
میثم کشاورز
3dparse.com
آخرین ویرایش: