درخواست طراحی لوکیشن (فقط نورپردازی) !

mohammad@er

Well-Known Member
سلام دوستان.

من دارم روی رندرینگ یه مدل طلا جواهر کار میکنم.

هر کار می کنم که یه لوکیشن خوب از کار در بیارم نمیشه.
البته فقط و فقط نیاز به نور پردازیش دارم.

اگر کسی یه لوکیشین برای من درست کنه واقعا ممنون میشم.

حتی اگر وقت ندارید طریقه نور پردازی اونو بهم بگید.

ممنون.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

میتونید از HDR Light studio استفاده کنید ... سریع و موثره ... یه نگاهی به نمونه ها بندازید

http://www.hdrlightstudio.com/sectors/jewelry_rendering

این مثال رندر کردن الماس با منتال ری هست اما کاملا میشه در وی ری هم انجامش داد

http://mentalraytips.blogspot.com/2009/11/fire-and-ice-rendering-diamonds-and.html

نحوه آماده سازی صحنه برای Studio lighting

http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/studiolighting/

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
مرسی.

بیشترشون تو ارشیوم موجوده.

با سلام،
خب mohammad@er عزیز قبل از مطرح کردن سوال یه نیم نگاهی به این آرشیو بنداز... حیفه خاک بخوره ...:green:

دلخور نشو اخوی خواستم یه یادآوری در مورد اون جمله ای که زیر پستهاتون قرار میدید، کرده باشم ... حیف اونم خاک بخوره ... هر از چند گاهی بجز محتویات آرشیو یه نگاهی هم به این جمله بندازید ...

موفق باشید

mohammad@er

Well-Known Member
با سلام،
خب mohammad@er عزیز قبل از مطرح کردن سوال یه نیم نگاهی به این آرشیو بنداز... حیفه خاک بخوره ...:green:

دلخور نشو اخوی خواستم یه یادآوری در مورد اون جمله ای که زیر پستهاتون قرار میدید، کرده باشم ... حیف اونم خاک بخوره ... هر از چند گاهی بجز محتویات آرشیو یه نگاهی هم به این جمله بندازید ...

موفق باشید

اصلا یادم میره تشکر کنم.

نگاه کرده بودم.
من مشکلم خیلی ریشه ایه تو رندرینگ متسفانه.(گمراه شدم).

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

mohammad@er عزیز Vray که رسما آبنباته ... خونه پرش برای اینکه راه بیفتی 2 تا 3 هفته بیشتر زمان لازم نداره ... البته قبول دارم برای اینکه آدم در رندرینگ به سطحی برسه که رندر هاش سری تو سر ها داشته باشه

ممکنه چند ماهی یا حتی یکسال زمان بخواد، اما واسه تسلط به ابزارهایی که کارتون رو راه بندازه همونطور که گفتم زمان زیادی لازم نیست و بعد میتونی تو این بخش عمیق و عمیقتر بشی و با مطالعه در مورد عکاسی و نورپردازی ... شناخت رنگ و ترکیب بندی و تسلط

به مفاهیم پیچیده تر Vray مثل دستیابی به درک درست از AA، توانایی تولید متریالهای پیچیده و شبیه سازی رفتار نور توسط ابزارهایی که مکس و وی ری در اختیارت میزاره تو کمتر از یکسال رندر رو هم پروندش رو ببندی ... خب خدا رو شکر منابع آموزشی هم که فراوونه ...

موفق باشید

mohammad@er

Well-Known Member
با سلام،

mohammad@er عزیز Vray که رسما آبنباته ... خونه پرش برای اینکه راه بیفتی 2 تا 3 هفته بیشتر زمان لازم نداره ... البته قبول دارم برای اینکه آدم در رندرینگ به سطحی برسه که رندر هاش سری تو سر ها داشته باشه

ممکنه چند ماهی یا حتی یکسال زمان بخواد، اما واسه تسلط به ابزارهایی که کارتون رو راه بندازه همونطور که گفتم زمان زیادی لازم نیست و بعد میتونی تو این بخش عمیق و عمیقتر بشی و با مطالعه در مورد عکاسی و نورپردازی ... شناخت رنگ و ترکیب بندی و تسلط

به مفاهیم پیچیده تر Vray مثل دستیابی به درک درست از AA، توانایی تولید متریالهای پیچیده و شبیه سازی رفتار نور توسط ابزارهایی که مکس و وی ری در اختیارت میزاره تو کمتر از یکسال رندر رو هم پروندش رو ببندی ... خب خدا رو شکر منابع آموزشی هم که فراوونه ...

موفق باشید

فکر کنم یه 1 سالی هست می خام برم کلاس ویری.

من متسفانه تو ویری راه رو اشتباه رفتم.

یخ خورده از بازی دور شدم.

کتابشم دلرم تالیف *** پ خ می کنم ***اما حوصله خوندنشو ندارم.

بله منبع آموزشی زیاده ولی هزینشم زیاده.

جدیدترین ارسال ها

بالا