درخواست طراحي پرتال(با پرداخت هزينه)

oracle_2007

New Member
من به گرافيست ماهر نياز دارم تا چند صفحه يك پرتال رو برام طراحي كنه (اهواز - ماهشهر) ... هر كدوم از دوستان كه ميتونن اينجا مطرح كنن .ممنون ...

sul4co

Member
به به بچه های خوزستان!

کاش یک سری هم به قسمت وب می انداختی

oracle_2007

New Member
كل چيزي كه من ميخوام طراحي (ديزاين) يك پرتال قرآني هست . برنامه توي asp.net 2.0 توسط خودم نوشته خواهد شد . من در حد معمولي ميتونم طراحي كنم ، ولي نياز به يك طراحي حرفه اي رو لازم ميبينم كه از طرحهاي اسليمي و قرآني جذاب بهره برده باشه . اين پرتال حدود 35 تا 40 صفحه ثابت خواهد داشت و حدود 5تا 6 صفحه ديناميك .

چيزي كه من ميخوام يه صفحه براي صفحه اول پرتال ، يك صفحه براي صفحات ثابت كه فقط متنشون عوض ميشه و چند صفحه براي صفحات ديناميك . اگه چيز ديگه مونده كه نياز به توضيح داره ، بفرماييد .

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب یعنی شما فقط طرح گرافیکی سایت رو می خواید .در کل فکر نمی کنم بیش از یک یا دو طرح نیاز باشه .اگه دوست داشته باشید من در خدمت شما هستم

oracle_2007

New Member
چون يكم زيادي گير هستم و وسواس زيادي در كار دارم (راحت بگم ، مشكل پسندم). پس اول از هر چيز بايد نمونه كارهاتون رو ببينم ....حالا جحوري ميتونم نمونه هايي كه كار كردين رو ببينم ؟؟(من ماهشهر هستم) .

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوست من . برای دیدن نمونه کارهام کافیه آیدی منو تو مسنجر ادد کنی من در خدمتت هستم
YID:Ahmad.mozahem

جدیدترین ارسال ها

بالا