درخواست سورس fliping book راست به چپ

دوست عزيز اگر منظورتون ترتيب قرار گيري صفحات كتاب است كه بيشتر جهت كار هاي فارسي استفاده مي شه تفاوتي با همان چپ به راستش نمي كنه تنها بايد به صورت دستي ترتيب صفحات را تغيير داد، به طور مثال صفحات 1 تا 5 كارتون را در كتاب 5 تا 1 قرار بدين.
البته فكر نمي كنم نسخه مجزايي داشته باشه و اگه هست من بيخبرم...

mohammad.sub7

کاربر فعال
آره دقت نکردم. اما خروجی فلش باهاش میشه گرفت به صورت اکسترنال لود کرد تو دل 1 فلش دیگه

kambujieh

Member
دوستان اگه fla ندارین
ما به swf هم راضی هستیم ها ... (دیکامپایلر می کنم)

البته اون نرم افزاری که آقا محمد معرفی کرد خروجی swf میده که دیکامپایلرش چیز خوبی از آب در نمی یاد ولی در کل نرم افزار مفیدیه .

همین که می تونم صفحه هاش رو چیز هایی که خواستم بزارم ( مثل فیلم و ... ) خیلی خوبه

mohammad.sub7

کاربر فعال
دوستان اگه fla ندارین
ما به swf هم راضی هستیم ها ... (دیکامپایلر می کنم)

البته اون نرم افزاری که آقا محمد معرفی کرد خروجی swf میده که دیکامپایلرش چیز خوبی از آب در نمی یاد ولی در کل نرم افزار مفیدیه .

همین که می تونم صفحه هاش رو چیز هایی که خواستم بزارم ( مثل فیلم و ... ) خیلی خوبه

ببین 2 تا راه داری:

1. باید با استفاده از لود اکسترنال اون صفحه اصلی فلش رو توی مالتی مدیا لود کنی که نیاز به دیکامپایل نداره یکم فقط کد هاشو تغییر بدی میتونی تو دل فلشت لود کنی(برای اطلاعات بیشتر آقای هادی ++) زحمت کشید ایشون بدون مشکل لود کرد

2.اگه نتونستی تو نرمافزارهایی مثل دایرکتور یا بیلدر لود کنی . مثلاً 3 تا دکمه صفحه اصلی داری 1 کی بره گالری عکس 1 کی درباره ما 1کی هم این فلش رو به صورت اکسترنال لود کنه (اگه دایرکتور بود فلش اگه بیلدر بود فایل اجرایی)

جدیدترین ارسال ها

بالا