درخواست ساخت یه پروژه کارشناسی

isz.k120

New Member
با سلام خدمت دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
ببخشید من ترم آخرمه و باید یه پروژه بدم تحویل و ازش دفاع کنم.اما متاسفانه برنامه نویسی تعریفی نداره. واسه همین تصمیم گرفتیم یه پروژه با فلش دم تحویل . اما اونم زیاد بلد نیستیم. در ضمن سر کار هستم و زیادم وقت نمیشه برم پشت کامپیوتر. حالا شما اگه بتونید کمکم کنید یه دنیا ممنون میشم.:rose:

isz.k120

New Member
یعنی یه پروژه آماده داشته باشید برام بذارید ممنون. هزینشم میدم باشه؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید سفارشات رو در بخش نیازمندی ها قرار دهید

در ضمن یک توجهی به قوانین بخش فلش بکنید :

1- از این پس ، هر گونه ویرایش ، تکمیل و یا انجام تمام و کمال پروژه های مربوط به فلش در انجمن های مربوط به فلش به صورت سوالی و جوابی و مجانی ممنوع است ، به استثنای ویرایش هایی که خیلی جزئی باشد و باید کاربران متقاضی تمام مراحل کار خود از جمله طراحی ظاهر و کد نویسی کار را طی کرده باشند و قسمتی را که در آن به خطا برخورده اند ، به صورت واضع بیان کنند و سورس کار خود را برای کاربران محترم عیب یاب در پستشان الحاق کنند تا کاربران عیب یاب بعد از حل مشکل ، سورس عیب یابی شده را دوباره الحاق کنند و علت خطا و چگونگی حل آن را به صورت آموزشی (خیلی جزئی) بیان کنند تا سایت از حالت ویرایشی به حالت سابق آموزشیش برگردد . این قانون برای جلوگیری از سوء استفاده افرادیست که می خواهند ویرایش یا انجام کامل پروژه های شخصی خود را به صورت مجانی از کاربران محترم این سایت دریافت کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند .

قوانین بخش فلش :

کد:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154033

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا