درخواست ساخت فلش : دیـوار جمع شونده !

MoH$eN

Member
سلام
دوستان من برای سایتم احتیاج به یه فلش دارم .
ایده ش رو هم از فیلم هری پاتر 1 گرفتم که یک دیوار هست که چند بار بهش با چوب جادوئی ضربه میزنن و دیوار و آجرها بطرز زیبائی از وسط نصف و جمع میشن میرن کنار و راه عبور رو نمایان میسازن ...
از دوستان کسی میتونه برام این فلش رو بسازه ؟
هزینه هم میدم .

این عکس :

0ohhjlyf3glf58ihuh64.jpg

این هم تیکه فیلمش که نشون میده چطور دیوار جمع میشه :

http://Mohsenx2.co.cc/hp1.rar

آخرین ویرایش:

triton

کاربر فعال
کار نشد نداره !هم با کد میشه این کار را کرد که cpu زیادی را اشغال می کنه و هم به صورت انیمیشن frame by frame که حجم کار بالا می ره. ولی در هر صورت برای جالب شدن کار وقت زیادی لازم هست.

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

برای اینکار خیلی عجله دارید؟

اگه میتونید تا آخر هفته صبر کنید شاید من بتونم کاری بکنم.....

اگه بخواین با انیمیشن فریم بای فریم انجام بدین خیلی خیلی حجمش زیاد میشه..راهش کار با کد هست.

موفق باشید.

MoH$eN

Member
سلام

برای اینکار خیلی عجله دارید؟

اگه میتونید تا آخر هفته صبر کنید شاید من بتونم کاری بکنم.....

اگه بخواین با انیمیشن فریم بای فریم انجام بدین خیلی خیلی حجمش زیاد میشه..راهش کار با کد هست.

موفق باشید.

سلام نه عزیزجان عجله ای ندارم !ممنون میشم آیدی یاهوتون رو برام ارسال کنید .

mohammadbasri

کاربر فعال
در پاسخ به پیغام خصوصیتون
باید بگم که قدرت فلش زیاده و درست کردن یک همچین کاری غیر ممکن نیست
شما باید پروژه رو انالیز بکنین:

1- ترسیم کردن تک تک اجرها
یعنی اینکه شما بیا با استفاده از انیمیشین اجرهایی رو که حرکت میکنن رو بساز (منظور از حرکت چرخش آجر هست )، هر آجر یک مووی کلیپ، توجه داشته باشید که بسیاری از اجرها شبیه به هم هستید

2- چیدن آجرها
برای چیدن اجرها هم میشه از اکشن اسکریپت استفاده کرد و هم به صورت دستی ( و هم میتونی به اوستا بنا بگی برات بچینه! )

3- به حرکت در اوردن آجرها
این قسمت حوصله بیشتری میخواد
شما باید تک تک آجرها رو با استفاده از اکشن اسکریپت به حرکت در بیاری
باید بگی که اجر کی بچرخه و کی حرکت کنه

اولا: اگر روش زمان و زمان و باز هم زمان بذاری پروژه خوبی میشه ولی ممکنه یکم سنگین بشه که باید ببینی پروژه ات ارزش زمان کار و حجم رو داره یا نه
دوما: ببین اصلا به صرفه هست با فلش بسازیش، چرا با برنامه های طراحی سه بعدی نمیسازیش
سوما: این پروژه برای نت فکر کنم سنگین باشه، البته قراره که سرعت اینترنت تو ایران 20 برابر بشه و قیمتش 90 در صد کاهش داشته باشه!! البته فکر کنم عمر من و شما کفاف نده این روز رو ببینیم!!

آخرین ویرایش:

MoH$eN

Member
در پاسخ به پیغام خصوصیتون
باید بگم که قدرت فلش زیاده و درست کردن یک همچین کاری غیر ممکن نیست
شما باید پروژه رو انالیز بکنین:

1- ترسیم کردن تک تک اجرها
یعنی اینکه شما بیا با استفاده از انیمیشین اجرهایی رو که حرکت میکنن رو بساز (منظور از حرکت چرخش آجر هست )، هر آجر یک مووی کلیپ، توجه داشته باشید که بسیاری از اجرها شبیه به هم هستید

2- چیدن آجرها
برای چیدن اجرها هم میشه از اکشن اسکریپت استفاده کرد و هم به صورت دستی ( و هم میتونی به اوستا بنا بگی برات بچینه! )

3- به حرکت در اوردن آجرها
این قسمت حوصله بیشتری میخواد
شما باید تک تک آجرها رو با استفاده از اکشن اسکریپت به حرکت در بیاری
باید بگی که اجر کی بچرخه و کی حرکت کنه

اولا: اگر روش زمان و زمان و باز هم زمان بذاری پروژه خوبی میشه ولی ممکنه یکم سنگین بشه که باید ببینی پروژه ات ارزش زمان کار و حجم رو داره یا نه
دوما: ببین اصلا به صرفه هست با فلش بسازیش، چرا با برنامه های طراحی سه بعدی نمیسازیش
سوما: این پروژه برای نت فکر کنم سنگین باشه، البته قراره که سرعت اینترنت تو ایران 20 برابر بشه و قیمتش 90 در صد کاهش داشته باشه!! البته فکر کنم عمر من و شما کفاف نده این روز رو ببینیم!!

سلام
ممنون بابت راهنمائیتون ...
میخواستم بدونم با چه برنامه های 3 بعدی میشه این کارو انجام داد و میشه در آخر خروجی فلش ازشون گرفت ؟

maya_22

Well-Known Member
با اجازه دوستان با اکثر برنامه های سه بعدی میشه ساخت
البته با مایا وافترافکت میتونم برات بسازم و...خروجی هم هر فرمتی بخای مشکلی نیست swf-flv ,..
تمایل داشتی تو پیام خصوصی مدت زمان(برحسب ثانیه)حداکثر حجم یا سایز --و اندازه بر حسب پیکسل والبته میزان هزینه ای که میخای بکنی بهم بگو
موفق باشی

triton

کاربر فعال
البته که ساختن این افکت با نرم افزارهای دیگه راحتر از فلش هست...ولی فکر میکنم که تو فیلم اصلی از کدنویسی هم استفاده شده...مثلا در spiderman 3 اون مردن شنی را با کد درست کردند و اینجا هم که مثل همونه فقط خیلی راحتر.

mohammadbasri

کاربر فعال
با برنامه های سه بعدی کار نکردم و در این مورد نمیتونم نظری بدم
اما اینو میدونم که ممکنه بعضی برنامه ها خروجی swf بدن
اگر هم موفق به گرفتن خروجی swf نشدید میتونید خروجی فیلم بگیرید و از اون در فلش استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا