درخواست ساخت انیمیشن با پرداخت هزینه

ashani

New Member
سلام خدمت اساتید محترم بنده دانشجوی رشته مکانیک خودرو هستم و موضوع پروژه من
ساختن انیمیشن حرکت یک اتومبیل در جاده
که به یک پیچ میرسه و هنگام پیچیدن به مانع کنار جاده برخورد میکنه از نمای بالا و پشت هستش
از دوستان عزیزی که اطلاع دارند باید از کجا شروع کنم خواهش میکنم راهنمایی کنند
در ضمن حاضرم واسه ساختش هزینه کنم و پول بدم واسم بسازند چون خودم هیچ سررشته ای از انیمیشن سازی ندارم

maya_22

Well-Known Member
دوست عزیز احتیاج نیست هزینه کنید یک مدل ماشین که تا دلت بخاد آمادش هست را دانلود کن بیار داخل مایا پلاگین craft directorنصب کن با آموزشهایی که تو نت راجع به این پلاگین هست میتونی راحتتر از اونی که فکر میکنی بسازیش موفق باشی

ashani

New Member
دوست عزیز احتیاج نیست هزینه کنید یک مدل ماشین که تا دلت بخاد آمادش هست را دانلود کن بیار داخل مایا پلاگین craft directorنصب کن با آموزشهایی که تو نت راجع به این پلاگین هست میتونی راحتتر از اونی که فکر میکنی بسازیش موفق باشی

سلام دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردی همونطور که گفتم من از انیمیشن سازی سررشته ای ندارم در ضمن منم ساکن اصفهان هستم اگر امکان داره شماره تماستونو لطف کنید تا باهاتون تماس بگیرم اونجوری میتونم بهتر منظورمو بگم

سلام . دوست عزیز هزینه این جور پروژه ها زیاد میشه ( به نظر من حدود 700 تا 2 میلیون تازه زمان و کیفیت مورد نظرت هم هست ) البته من خودم بلد نیستم ولی آدام هاش رو میشناسم . اگه واقعاً می خواهی هزینه کنی ابتدا نمونه کار ببین بعدش سفارش بده .

ashani

New Member
age to mohite flash bekhay in karo anjam bedi man mitonam komaketon konam .

من خروجی کار واسم مهمه اما اینکه منظورو کاملا برسونه خیلی مهمه بنابراین در محیط فلش هم خوبه
با استادم هماهنگ کردم قرار شد تا دور روز دیگه موضوعات اصلی رو برام ایمیل کنه
اون موقع کامل میتونم واستون توضیح بدم و باهاتون در مورد ساختنش هماهنگ کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا