درخواست راهنمایی

MRZ Graphic

New Member
با عرض سلام و خسته نباشید
چطوری میشه گوشه های یک مستطیل رو گرد کرد ؟ البته منظورم استفاده از chamfer box و نتیجه ای که این ابزار تولید میکنه نیست. دقیقا مثل همین عکسی که آپلود کردم.
یه سوال دیگه هم از خدمت دوستان با تجربه داشتم ،مرجع خوب برای یادگیری مدلسازی سراغ ندارین؟ کتاب یا EBOOK یا هرچیز دیگه.
پیشاپیش از لطفتون ممنونم:oops:

پیوست ها

• image014.jpg
    image014.jpg
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

pythoN

Active Member
سلام همون لبه های که انتخاب کردی رو توی قسمت پلیگان در مدیفای لیست پاین بیا و , و توی بخش polygon properties و زیر مجموعه ی smoothing groups متناسب با نیاز پلیگانهات روی یکی از اعداد کلیک کن .

راه دوم .
پلیگان ها رو انتخاب کن و توی همون مدیفای لیست صفه رو بیار پاین و توی بخش edit geometry روی دکمه MSmooth کلیک کن و برای تنظیمات بیشتر روی مربع کنار دکمه کلیک کن .

امید وارم مشکلت حل شده باشه .

( نوسراداموس : تو پست های پاینی مشخص میشه که این روش هیچ ربطی به این مبحث نداره . )

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
بهترین روش ....اصولی ترین روش
smoothing groupها بهتریت راه حل هستند هیچ وقت ازشون غافل نشید

ehsan_3dmax

Active Member
نه نه نه ه ه ه ه ه ه!
اینکارو نکنی یکوقت!
فکر کنم دوستان درست سوالتون رو متوجه نشدن!
تنها راهش استفاده از chamfer ه.
لبه ی مورد نظر رو انتخاب کن. بعد در چندین مرحله فرمان chamfer رو بهش اعمال کن. همین!
موفق باشی.

احسان درست می گه.
اگر هم می خوای لبه ها کاملا گرد بشن هر دفعه که chamfer می دی میزان اون رو یک چهارم دفعه قبل تعیین کن.
یعنی دفعه اول مثلا 10mm و دفعه دوم 2.5mm و سوم 1.25mm و...
اما اگر زیاد این کارو بکنی تعداد vertex ها ممکنه خیلی زیاد بشه. به همین دلیل edge هایی که بعد از chamfer در حالت انتخاب شده هستن رو تبدیل به face کن. یعنی کلیک راست + convert to face
حالا به این face هایی که انتخاب شدن یه smooth group بده. این طوری لازم نیست تعداد chamfer ها رو خیلی زیاد کنی!
در مورد سوال دومت باید بگم که فقط video tutorial و تمرین!
آموزش های تصویری خود شرکت Autodesk رو کاملا ببین.
بعد که یکم حرفه ای تر شدی آموزش هاس Gnomon و cgAcademy.
کتاب "توانایی های تری دی مکس" و "تکنیک های ساخت انیمیشن و جلوه های ویژه در 3ds max" کتاب های کاربردی ای هستن.
موفق باشی!

آخرین ویرایش:

MRZ Graphic

New Member
دوستان از کمکتون خیلی ممنونم(البته ببخشید جسارت کردم از لفظ دوستان استفاده کردما:) )
امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون استفاده کنم:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا