سلام برای ایجاد فولدر از چه کدی باید استفاده کرد ؟؟؟؟
tarhebartar Member Sep 20, 2009 #4 متاسفانه نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ! ولی من نمیدونم چرا وقتی php manual هست بعضی از دوستان میان پست می زنن و سوال مطرح می کنند ! واقعا این ظلمی بزرگ در حق اون بدبختی هستش که php manual رو نوشته !
متاسفانه نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ! ولی من نمیدونم چرا وقتی php manual هست بعضی از دوستان میان پست می زنن و سوال مطرح می کنند ! واقعا این ظلمی بزرگ در حق اون بدبختی هستش که php manual رو نوشته !
k2-4u Well-Known Member Sep 20, 2009 #5 tarhebartar گفت: متاسفانه نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ! ولی من نمیدونم چرا وقتی php manual هست بعضی از دوستان میان پست می زنن و سوال مطرح می کنند ! واقعا این ظلمی بزرگ در حق اون بدبختی هستش که php manual رو نوشته ! کلیک کنید تا باز شود... چند تا مشکل است 1. خیلی ها زبان انگیسی رو در حد معمولی هم بلد نیستند (مخصوصا . کلمات تخصصی ) با اینکه انگیلیسی بسیار مهم است و سواد محصوب میشود ولی باید درک شوند 2. بعضی ها از Manual آگاه نیستن !!! من پیشنهاد می کنم به دوستان بگیم که در قوانین درج کنند .کاربران (به قول شما RTFM ) خوندن manual رو یادشون نره مثلا شما خودت برای کمک می تونی در امضا . این رو بگذاری من همین حالا این کارو می کنم
tarhebartar گفت: متاسفانه نمی خوام کسی رو ناراحت کنم ! ولی من نمیدونم چرا وقتی php manual هست بعضی از دوستان میان پست می زنن و سوال مطرح می کنند ! واقعا این ظلمی بزرگ در حق اون بدبختی هستش که php manual رو نوشته ! کلیک کنید تا باز شود... چند تا مشکل است 1. خیلی ها زبان انگیسی رو در حد معمولی هم بلد نیستند (مخصوصا . کلمات تخصصی ) با اینکه انگیلیسی بسیار مهم است و سواد محصوب میشود ولی باید درک شوند 2. بعضی ها از Manual آگاه نیستن !!! من پیشنهاد می کنم به دوستان بگیم که در قوانین درج کنند .کاربران (به قول شما RTFM ) خوندن manual رو یادشون نره مثلا شما خودت برای کمک می تونی در امضا . این رو بگذاری من همین حالا این کارو می کنم
tarhebartar Member Sep 20, 2009 #6 خیلی ممنون , حرکتی خوب و خدا پسندانه هستش ! من به دعوت شما برادر عزیز , لبیک گفتم و جهت بهبودی اوضاع و حال کاربران , نکته ای بس سنجیده در امضای خودم کتبا تذکر دادم. با تشکر
خیلی ممنون , حرکتی خوب و خدا پسندانه هستش ! من به دعوت شما برادر عزیز , لبیک گفتم و جهت بهبودی اوضاع و حال کاربران , نکته ای بس سنجیده در امضای خودم کتبا تذکر دادم. با تشکر
mohan21 Member Sep 20, 2009 #7 از شما دوستان متشکرم .... و از اینکه شما رو به زحمت انداخته ام شرمنده .....