درخواست راهنمایی و مشورت

delete4all

New Member
سلام.
من الان 17 سالمه و امسال کنکور دارم. کامپیوتر هستم
قبلا حدود 3 ماه با 3dmax کار کردم . الان بعد از مدتها تصمیم گرفتم که دوباره و به طور کامل این برنامه رو شروع کنم تا آخر.
حالا میخوام از شما نظر بخوام و مشورت .
اصلا این برنامه رو به طور جدی شروع کنم نکنم.میشه ، نمیشه
لطفا راهنماییم کنم.

ali3dtech

Member
سلام دوست عزیز.
ورودتون رو به مجید آنلاین تبریک میگم.

برای تری دی کار کردن هم فقط علاقه و پشتکار و استعداد مهمه. اگه واقعا علاقه دارید حتما شروع کنید. اینجا هم دوستان به شما برای پیشرفتتون کمک میکنن. ما هم در خدمتیم. :wink:

DIMO

Active Member
سلام:
بسم الله بگو و شروع کن سن تو واسه یادگیری عالیه بنظر من که 3 یا 4 سال یادگیری بعدش هم به بازار کار وارد شدن برنامه ریزیه خوبی باشه البته اگه علاقه و پشتکار داشته باشی. موفق باشی

hellboy3d

Member
سلام
منم ورودت رو تبریک میگم
علاقه خیلی مهم به نظر من یکسال وقط هم خیلی زیاد واسه یادگیری بیشتر چیزها رو مجبور میشی در حین کار یاد بگیری
درآمدش
هم عالیه
بعد اگه بخوای از ایران بری مطمینی که یه حرفه ی عالی داری

delete4all

New Member
دوستان عزیز ممنونم از راهنماییتون.
من حدودا روزی 2 الی 2.5 ساعت میتونم با این برنامه کار کنم . شب ها
میخواستم نظرتون رو بدونم چطوره بدرد میخوره البته با ورژن 7 تری دی میخوام کار کنم.

hellboy3d

Member
سلام
خب2.5 ساعت خیلی کمه
اگر می تونی روزی 4 ساعت
بعد هم بهتر کارت رو دسته بندی کنی مثلا اول مدلینگ بعد که به سطح خوب که رسیدی تکسچر و متریالو...
وقتی یه انیماتور خوب میشی که مدلینگ و تکسچر و نور و رندر بشه برات بیس کار این فقط به کار وعلاقه
بستگی دارهاما سعی کن در کنار این نرم افزار هایی مثل کامباسشن و فیوژن-پوزر-زدبراش رو یاد به گیری

delete4all

New Member
hellboy3d جان میتونی ebok آموزشی از مدلینگ و تکسچر و متریالو و .. برام بزاری. اگه تو سایت هست لطفا آدرسشو بهم بده هرچی کتاب کلیپ آموزشی داری برام بزار از هر سایتی که باشه پیغام خصوصی بده.
قربونت.

einollahia

Well-Known Member
سلام.
من الان 17 سالمه و امسال کنکور دارم. کامپیوتر هستم
قبلا حدود 3 ماه با 3dmax کار کردم . الان بعد از مدتها تصمیم گرفتم که دوباره و به طور کامل این برنامه رو شروع کنم تا آخر.
حالا میخوام از شما نظر بخوام و مشورت .
اصلا این برنامه رو به طور جدی شروع کنم نکنم.میشه ، نمیشه
لطفا راهنماییم کنم.

از من می شنوی فعلا کنکورت رو بچسب و تا آخر کنکور کامپیوتر رو بی خیال شو. تهران قبول شدن سخت نیست اگه ردس بخونی. بعدش فرصت هستش برای این کار ها

hosienmax100

3D Artist
دوست عزیز منم ورودت رو تبریک میگم

نظر منم به عنوان کوچکترین عضو مجید آنلاین اینه سعی کن تا میتونی آموزشی های خارجی رو خریداری کن چون اونا هستن

که فقط قصدشون کمک کردنه از خیر خرید کتاب و سی دی های ایرانی بگذر و اینکه فعلا فقط تو ضمینه مدلسازی کار کن اگه نمی خوای قربانی محیط نرم افزار بشی مثله من ...

3dtotal در ضمینه آموزشی های خارجی میتونه کمکت کنه

موق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا