درخواست راهنمایی فلش

arashspy

New Member
سلام خسته نباشین
خواهش می کنم کمک کنید

اگه بعضی بنر های فلش رو دیده باشید و دقت کرده باشید یک لایه سفید رنگ یا نور سفید رنگی از روی نوشته یا عکس رد می شه می خواستم راهنمایی کنین که این لایه چطوری درست میشه و آیا میشه تو Swish Max این کارو انجام داد یا نه ؟

با تشکر

++Hadi++

Active Member
اگه منظورتون افکت شیشه یا فلز هست که مثلا از راست به چپ می ره (سطح) باید بگم یا افکت نور رو در فتوشاپ همراه با برق نور طراحی کرده اند یا در خود فلش با ابزار نقاشی طراحی کرده اند و به مووی کلیپ تبدیل کرده اند و به اون فیلتر glow داده اند و بعد از متن bold شده یه کپی گرفته اند و در یه لایه ای که ماسک هست قرار داده اند تا نقش ماسک رو ایفا کنه و نور رو در لایه ماسک شده یا masked اون قرار داده اند تا نور زیر ماسک حرکت کنه.

++Hadi++

Active Member
این فایل رو ببین.با فلش cs4 طراحی شده.
بای...

پیوست ها

• TextLight.rar
    7 کیلوبایت · بازدیدها: 11

arashspy

New Member
اول از اینکه قوانین رو زیر پا گذاشتم عضر خواهی می کنم و قول می دم دیگه تکرار نشه:sad:
دوم ازتون خیلی ممنونم چون مشکلم رفع شد .فقط یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم اگه
به این سوال هم پاسخ بدین.آیا می شه این کار رو تو Swish Max هم انجام داد ؟
در ضمن هنگام عبور نور نوشته موج پیدا می کنه آیا می شه از این کارم جلوگیری کرد؟
خیلی ممنون:)

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
اولا خواهش می کنم بازم ازتون معذرت می خوام ببخشین...
در ثانی در سویش هم قضیه ماسک هست اصلا این قضیه یکی از اصولی ترین و اساسی ترین قضایا در برنامه هایی به این سبک هست.
شما هم با این موارد سر و کار باید داشته باشین.من با سویش اصلا کار نکردم ولی اگه در انجمن سویش و برنامه های جانبی ماسک رو جستجو کنین می تونین در این مورد اطلاعاتی رو کسب کنین.
در ثالث اون موج که فرمودین خطای دید هست .شما روی سطح خارجی نوشته زوم کنین می بینین که سطح اون ثابته ولی این خطای دید به خاطر تغییر آنی رنگ نوشته در سطح هست.
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا