Fa درخواست راهنمایی در مورد پلاگین TreeObject

یوهان

New Member
باسلام
دوستان چه جوری میشه باپلاگین TreeObjectکاری کردکه باهرآیتم یه دستوراجرابشه
باتشکر

m javad

کاربر متخصص
تا اونجایی که یادمه توی دمو برای onclick روی آیتمها نمونه وجود داشت!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بسته ی پلاگین رو از انجمن دریافت کنید
دوتا مثال داخلش هست، تو اون مثال ها اگر دقت کنید وقتی یک آیتم انتخاب میشه، اتفاقی رخ میده، مثلاً متنی تغییر میکنه.
اسکریپت EventHandler رو بررسی کنید.

amiralavi74

Member
یک نمونه ساده شده پیوست کردم و همین جا همه چیز اونو هم برات توضیح میدم و امیدوارم که مشکلت حل بشه.
در این نمونه چند قسمت داریم که البته ساده شده همون مثال های کنار پلاگین هست .
اسکریپت CreateTree: به این اسکریپت خیلی کاری نداشته باش و فقط از قسمت params اون برای تغییر مکان نمودار درختی در صفحه استفاده کن و در بقیه موارد فقط برای ساخت نمودار اون رو کپی کن.
اسکریپت AddTreeItems: این اسکریپت سر گروه، زیر گروه و آبجکت های تو رو مشخص میکنه و برای اضافه یا کم کردن گروه ها یا زیر گروه ها کل متن از قسمت شروع گروه تا شروع گروه بعدی رو کپی کن تا یک گزوه اضافه یا کم بشه و برای آبجکت ها هم به داخل گروه مربوط به اون مراجعه کن.
اسکریپت EventHandler: در این جا براساس نام هر گروه، زیر گروه و آبجکت برای هر کدام یک دستور معین کن من این جا دستوری دادم که بعد از کلیک از یک فایل متنی جدا متنی خوانده و در قسمت رو به رو آن نمایش داده بشه و فقط کافیه اون رو تغییر و دستور دلخواه خودت رو بدی
PHP:
If (SelItem$ = 'زير گروه 1') Then
  filename$='<SrcDir>\?'
  M$=StrFromFile(filename$,0,-1)
  LoadText("Paragraph","M$")
End
"یادت باشه در کد ها همه چیز از پایین به بالاست"
(با تشکر از محمود حسینی که ایشون این نمونه رو برای من آماده کرده بودند و من با کمی ساده تر کردن اون رو ارایه دادم.)

پیوست ها

• tree.zip
    290 کیلوبایت · بازدیدها: 66

جدیدترین ارسال ها

بالا