Fa درخواست راهنمایی در مورد مثال My_Computer_in_MMB

hr1510

Active Member
به این مثال نگاهکی بندازین....
البته این مثال کار من نیستا !

مشاهده پیوست My_Computer_in_MMB.zip

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=103807&highlight=explorer

آقا ما در جستجوهاموون این مثال رو جستیم که بسیار استفاده کردم . اما رو بعضی از سیستم ها جواب میده اما رو بعضی هم نه . به این شکل که وقتی روی یک فولدر توی برنامه کلیک میکنی میره اکسپلولر رو خارج از برنامه باز و باید از اونجا ادامه داد. اما در حالت عادی و معقول توی خود برنامه درست کار میکنه . فقط مشکل بعضی از سیستم هاست که جواب ما رو نمیده .
من 32 بیت و 64 بیت روتست کردم مشکل اون نبود .
من سیستم عامل رو هم تست کردم مشکل اون هم نبود چون رو xp درست کار کرد اما روی همه سون ها و ویستا ها کار نکرد .
کمک تو رو به ... نمیدونم شاید چیز ساده ای باشه که من به ذهنم نمیرسه . گیر م . اگه میشه زود جوابمو بدید لطفا !!!
:cry::sad:

آخرین ویرایش:

hr1510

Active Member
دوستان لطف کردن ما رو راهنماییکردنبسار ممنون. :lol:

خب اجازه بدید من یک سوال دیگر هم بپرسم :

اگر درست شدنی نیست و همینطور از آنجایی که راست کلیک رو هم نمیشه غیر فعال کرد پس دوستان یک راه در همین زمینه به من معرفی کنند که شرایط زیر را داشته باشد :

1. پوشه ای را که ما به آن معرفی میکنیم بهصورت کامل درون برنامه لود کنه .

2. رفت و برگشت به پوشه ها کاملا درون برنامه صورت بگیره .

3. از فایل ها هم محافظت کنه (کاربر امکان کپی کردن فایل ها رو نداشته باشه) (جریان راست کلیک و یا حتی Ctrl + c)

اگه یه html باشه که ما آدرس بدیم بیاد توی برنامه بیلدرمون فولدر ها و زیر شاخه هاش روخودش لود کنه ها چی میشه !!!

hr1510

Active Member
بسیار عالی بود اما جسارتاً این پلاگین مثل شی html قابلیت back & Forward داره ?

این پلاگین حالت view انتخابی هم داره که ما فایل ها رو به صورت لیست یا tile و ... نمایش بدیم ؟

بسیار پلاگین سودمندیست

hr1510

Active Member
آقايان ،‌اساتيد ، سروران گرامي من ميخوام يه جاييي توي اتورانم بيام يه پوشه رو حالا يا به صورت پلاگين يا html ويا به صورت يه كد جاوا اسكريپتي چيزي بيارم تو نرم افزار . درثاني بايد اون آبجكتي ميزاريم بايد خودش بياد شاخه ها و زير شاخه ها رو لود كنه چون تعداد بسيار بالاست . كپي هم نشه . يه چيز تو مايه هاي اون پلاگيني كه nevercom معرفي كردند و يا مثل اين :
http://labs.abeautifulsite.net/projects/js/jquery/fileTree/demo/

خواهش ميكنم راهنمايي !!! :sad:

m javad

کاربر متخصص
اگه کارت با html حل میشه میتونی همه ی کارهایی که میخوای به جز کپی نشدن فایلها رو با Adobe DREAMWEAVER تو پک cs5 انجام بدی.

hr1510

Active Member
خب نميشه يه مثال يا يك كد html يا يك پلاگين يا چه ميدونم يه چيزي كه من الان كارم گيره سريع راه بيوفته .

انشا الله مي ريم سراغ Adobe DREAMWEAVER اما به وقتش . من الان كارم گيره عجله اي حالا تا بيام Adobe DREAMWEAVER رو تهيه كنم نصب كنم يادبگيرم كارم رو راه بندازم ... اووووووه

من به الطاف شما اعتقاد دارم پس منتظر يك مثال ،كد html ، پلاگين يا ... هستم !!!

1.خودش لود كنه 2. كپي نشه (رات كليك نداشته باشه) 3.رفت و برگشت هم داشته بشه (از شروع كه ما بهش ميديم تا پايان فولدرها ي موجود ) .

ناراحت كنندست اما من الان به يه چيزي نياز دارم كه در عرف بهش ميگن هلو بپر تو گلو

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خب نميشه يه مثال يا يك كد html يا يك پلاگين يا چه ميدونم يه چيزي كه من الان كارم گيره سريع راه بيوفته .

انشا الله مي ريم سراغ Adobe DREAMWEAVER اما به وقتش . من الان كارم گيره عجله اي حالا تا بيام Adobe DREAMWEAVER رو تهيه كنم نصب كنم يادبگيرم كارم رو راه بندازم ... اووووووه

من به الطاف شما اعتقاد دارم پس منتظر يك مثال ،كد html ، پلاگين يا ... هستم !!!

1.خودش لود كنه 2. كپي نشه (رات كليك نداشته باشه) 3.رفت و برگشت هم داشته بشه (از شروع كه ما بهش ميديم تا پايان فولدرها ي موجود ) .

ناراحت كنندست اما من الان به يه چيزي نياز دارم كه در عرف بهش ميگن هلو بپر تو گلو
از من میشنوید این رو بیخیال بشین چون حتی کاربر مبتدی هم میتونه فایلهاتون رو کپی کنه حالا فرقی نمیکنه پوشه رو Super Hidden کنید یا دستکاریش کنید که حتی تو IsoBuster هم نشون داده نشه چون همونطور که برنامه شما بهش دسترسی داره برنامه دیگری هم میتونه بهش دسترسی داشته باشه و کپی کنه , با اینحال باز اگه میخواین اینکار رو بکنید تنها چیزی که میتونه کارتون رو راه بندازه همین پلاگین FileViewer که همه کارایی رو داره به غیر از Go Back و Go forward که دیگه خودتون باید زحمتش رو بکشین و با کدنویسی پیاده کنید.

hr1510

Active Member
بله شما کاملا درست می فرمایید امنیت که اصلانمیشه اسمشو گذاشت ولی فقط صرف روند کاری می خوام راست کلیک نداشته باشه ،چون خیلی ضایست(ضایع است!) که توی پروژه اکسپلورر باشه تازه راست کلیک هم داشته باشه!!!:lol:

حالا من این Back & Forward رو چه کنم نمیدونم یک راهنمایی کنید لطفا ! نخ بده ادامه بدم ! چون یه چیزایی تو ذهنم هست نیاز به جرقه داره به هر حال ما مثل شما حرفه ای نیستیم .:wink:

hr1510

Active Member
attachment.php

attachment.php

به هر حال سر نخه دیگه ! ما میگیریمش همین روهم ول نمیکنیم . متوجه منظور شدم . چشم خودم ردیفش میکنم !

پیوست ها

• Gereftane sare nakh (1).jpg
    Gereftane sare nakh (1).jpg
    41.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Gereftane sare nakh (2).jpg
    Gereftane sare nakh (2).jpg
    33.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24

loo30fer

چیزی که بنده به ذهنم میرسه اینکه یک تایمر ایجاد کنید و مدام با پارامتر CurAddr آدرس فعلی رو بگیرین و با آخرین مقدار آرایه که تعریف کردین چک کنید که در صورتی که یکی نبودن اون رو تو آرایه بریزین و وقتی کاربر دکمه Back رو میزنه تو آرایه با حلقه و تابع POS قبل از مقدار آدرس فعلی رو در آرایه بگیرین و با پارامتر SetAddr آدرس رو تغییر بدین و همینطور عکسش برای Next , اگه تو تمامی ادرس دهی های شما جز یکی پوشه پوشه دیگری وجود نداره میتونید مثلا برای Back تنها با تابع و ExtractName و StrDel اسم آخرین پوشه رو از آدرس حذف کنید و برای Next هم برعکسش مانند نمونه :
کد:
Path$ = 'C:\Windows\system32'
BackPath$ = ExtractName(Path$)
LENBackPath = LEN(BackPath$)
POSBackPath = POS(BackPath$,Path$)
Path$ = StrDel(Path$,POSBackPath,LENBackPath)
PluginSet("PlugIn","Path$")
PluginRun("PlugIn","SetAddr")
اگه تو کد نویسی مشکلی داشتین من در خدمتم.
فکر کنم همه نخ رو بهتون دادم ولی نخش پاره شدست باید وصلش کنید :green:

hr1510

Active Member
كمي (كلي) كار پر دردسريه اما ادامه ميدم تا ببينم كي كم مي آرم . حتما از وجود شما هم استفاده مي كنم . به دوستان شوخ طبع در عين حال قاطع (nevercom ) نيز نيازمنديم . برم تست كنم ببينم به كجا ميرسم .

مي گم ولي جاش واسه گره زدن كمه ها :lol:

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
جاش برا گره زدن کم نیست.آخه اون نخی که شما گذاشتین تو عکس نخه دندونه و کارشم یه چیزه دیگس!:green:
من جاتون بودم همین نخ دندونه پاره شده رو هم ول نمیکردمو ازش نهایت استفاده رو می کردم

hr1510

Active Member
درود برشماو نصيحتهاي صادقانه تان اما به نظر شما من ديگه چه جوري منظورمو برسونم كه: آقا يه مثال ميزاشتيد منم اين همه پست الكي نميدادم. حالا با اينكه برنامه نويسي درست و حسابي بلد نيستيم كارمون گير برنانويسي درست وحسابيه ! از اون طرف برنامه نويس هاي درستو حسابيمون هم كه ناز ميكنند و به عبارت : "من عچله دارم و كارم گيره" توجه نكردن . عيبي نداره ماداريم با نخ ور ميريم بااين كه بلد نيستيم اما چاره اي نداريم .

loo30fer

درود برشماو نصيحتهاي صادقانه تان اما به نظر شما من ديگه چه جوري منظورمو برسونم كه: آقا يه مثال ميزاشتيد منم اين همه پست الكي نميدادم. حالا با اينكه برنامه نويسي درست و حسابي بلد نيستيم كارمون گير برنانويسي درست وحسابيه ! از اون طرف برنامه نويس هاي درستو حسابيمون هم كه ناز ميكنند و به عبارت : "من عچله دارم و كارم گيره" توجه نكردن . عيبي نداره ماداريم با نخ ور ميريم بااين كه بلد نيستيم اما چاره اي نداريم .
بنده داشتم به خاطر شما روش کار میکردم تا Next و Back رو پیادش کنم که کاری به نخ نداشته باشین که یکدفعه به یک مشکل برخوردم که متاسفانه مشکل از پلاگین بود که وقتی من یکی از پوشه ها رو باز میکنم دیگه بیش از یکبار نمیشه با پارامتر SetAddr آدرس رو تغییر داد , اگه میشه شما هم تست کنید ببینید همین مشکل رو شما هم دارین یا خیر ؟؟؟؟؟؟

m javad

کاربر متخصص
درود برشماو نصيحتهاي صادقانه تان اما به نظر شما من ديگه چه جوري منظورمو برسونم كه: آقا يه مثال ميزاشتيد منم اين همه پست الكي نميدادم.
به نظر من می نوشتی آقا یه مثال بزارید!!
اینم یه نمونه ، چون کارت گیره و عجله داری:rose:

پیوست ها

• FileViewer.zip
    265.7 کیلوبایت · بازدیدها: 43

hr1510

Active Member
خانه از بیخ و بن ویران است ! آقا این کار فقط در صورتی ممکنه که خود پلاگین قابلیت های مورد نظر را داشته باشد .من میرم از مجتبی عزیز درخواست کنم که تکمیلش کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا