درخواست راهنمایی در مورد طرحی سایت

:hamid:

Member
سلام :rose:
دوستان خسته نباشید.
راستش من میخوام یک سایت طراحی کنم که بخش های مختلفی داشته باشه ، یه چیز تو مایه yahoo.com یا gsmaria.com باشه ...
حالا این که چه سیستمی نصب کنم که هم مدیریتش ساده باشه و هم از نظر امنیت خوب باشه .
بعدش این که من برای طراحی این سایت باید چه کارهایی انجام بدم . من html و css رو تا حد مطلوبی باهاش اشنایی دارم ولی خوب تاحالا با سیستم های cms زیاد کار نکردم و نمیدونم طراحی این سایت شامل چه مراحلی میشه و از کجا باید شروع کنم و برای ساخت بخش ها چگونه عمل کنم که تو بخش مدیریت براحتی بشه سایت رو بصورت کامل اپدیت کرد .
من خودم با جوملا راحت تر هستم برای این سیستم یه توضیحی بدید ممنون میشم . ( اگه خوبه و میشه اونارو توش طراحی کرد )
ممنون میشم کمکم کنید دوستان

با تشکرات فراوان .

آخرین ویرایش:

moh0913

Member
به نظرم وردپرس بهترین باشه ، قالب های خیلی خوبی شبیه به یاهو هم براش وجود داره.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
همون جوملایی که گفتید عالی هستش . ار دورپال هم می تونید استفاده کنید گسترش دهنده دورپال فارسی هم پارسال گفت یاهو هم از دورپال استفاده می کنه(دورپال امن ترین در دنیاست).اما در کل من اگر شخصا می خواستم همچین کارو رو انجام بدم از مامبو استفاده می کردم

:hamid:

Member
ازتون ممنونم دوستان
راستش من امار گرفتم میگن ورد پرس ساده هست و امکانات خوبی داره .
حالا این که من میخوام بدونم کلا باید کار از کجا شروع بشه ( منظورم این بود یک لینک اموزش کامل از مراحل طراحی تو این نوع مدیریت به چه صورت هست ) یا یک نفر لطف کنه به بنده اینجا اموزشش رو بزاره .که بخش ها رو چگونه طراحی کنم + مدیریت انها به چه صورت ساخته بشه و...
ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس ...

mirzayi

Member
دوست عزیز از جوملا استفاده کن هر جور قالب و هر بخشی هم که بخوای خیلی راحت میشه به جوملا اضافه کرد. مدیریت راحت، ایندکس شدنش خوب، طراحی بخشهای مختلف هم راحت با کلی ماژول و کامپوننت رایگان

جدیدترین ارسال ها

بالا