درخواست راهنمایی در مورد آموزش........

saeed-n

Member
سلام
من چند وقتیه می خوام 3 بعدی کار کنم خودم هم نرم افزار خوندم هم معماری.
میخوام از مکس هم توی پروژه های معماری استفاده کنم هم انیمیشن سازی. آموزش های زیادی رو هم دانلود کردم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم.از چه آموزش هایی استفاده کنم .شرایطم هم طوری که در حال حاضر نمیتونم کلاس برم.
از اساتید خبره درخواست راهنمایی میکنم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام ریفیق
ببین عزیز یه سری آموزشی ابتدایی برای مکس هست که Material و Light و اسکلت بندی یا همون Rigging و Bone رو آموزش میده
به صورت خیلی سبک و خوب و شمرده که برای تفهیم اولیه کار خیلی خیلی خوبه
من اصولا اینو به اطرافیان واسه شروع دادم . سعی میکنم بگردم و پیداش کنم تا اسمش رو بهت بگم که اگه تو نت پیدا شد DL کنی و حالش رو ببری :green:

برای شروع هم مفاهیم اصلی رو باید یاد بگیری، مثل ابزار های تاثیر گذار (( مثل select and move , scale , rotate و ...)) و تنظیماتشون یا object ـها و shape ـها و Helper ـها و یا modify ـها و... . منظورم اینه که یه مفهموم کلی از اینا رو بدونی تا متوجه بشی تو چه فضایی هستی و واسه هر نیازت باید به کدوم سمت بری.

بعد از یاد گیری اینها تازه شروع کنی یه مبحث رو به صورت حرفه ای تر یاد بگیری مثل modeling و یا هر چیز دیگه که اصولا هم همه از Modeling شروع میکنن. ساخت مدل هم برای یه 3D کار مثل فردی میمونه که وارد گرافیک کامپیوتری میشه و باید Photoshop رو در حد کار راه اندازی یاد بگیره.

فکر کنم فعلا همینا بس باشه عزیز.
باز در خدمتتم.

یا حق

saeed-n

Member
ممنون از راهنماییتون
حالا اینا که فرمودین از کجا گیر بیارم
ضمنا من فتوشاپ و فلش رو هم در حد متوسط بلدم.

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین دوست عزیز یک کاری می گم بکن بری فضا. برای آموزش جامع مکس شما lynda 3d max 2010 essentinal training رو بگیر و فتوشاپ هم همین شرکت همین آموزش.

اگر می خوای کاراکتر کارتونی بسازی و ماشین و موتو ر و یک خونه هنری بسازی مثل امضام. digital tutors 2009 3d max
اگر می خوای کاراکتر فضایی و تکسچرینگ و کاراکتر برای بازی یاد بگیری gnomon workshop
بعد اگر هم آموزش v-ray برای رندر گرفتن از کارهات و همینطوری مدلینگ برای معماری archdownload.com
دیگه بقیش هم آموزش های توی اینترنت که با یک سرچ ساده حله
شما این کار ها که من گفتم بکن سریع حرفه ای میشی .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون از راهنماییتون
حالا اینا که فرمودین از کجا گیر بیارم
ضمنا من فتوشاپ و فلش رو هم در حد متوسط بلدم.

ببین عیزی برو توی سایت CGPeers.com ثبت نام کن و این لینکی که میذارم رو باز کن خودت همه introduction ـها یا همون مقدمه ها رو میبینی. به نظرم واسه شروع این introduction to 3ds Max Tools and Workflow with Jeremy Engleman خوب باشه که تو ردیف سوم لیسته. بعد زیر همین گزینه گزینه های
Digital Tutors - Introduction to Modeling in 3ds Max 2012

Digital Tutors - Introduction to Lighting in 3ds Max

Digital Tutors - Introduction to 3ds Max 2011

و خیلی چیزای دیگش که فکر کنم عالی باشن واسه کار

اینم لینکی که گفتم

http://cgpeers.com/torrents?searchstr=Introduction+3ds+max&order_by=time&order_way=desc

انشا الله به کارت بیاد. درضمن عزیز اینا Torrent ـن.
باز درخدمتم ریفیق

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا