درخواست راهنمایی در مورد آخرین اخبار و پرداخت آنلاین

hno

Member
سلام
من یه سایت ساختم که می خواهم امکاناتی رو بهش اضافه کنم .
در چندتا سایت دیدم که ابزاری دارند که آخرین خبرها رو در سایت نمیاش می ده . می خواستم ببینم چه سایت هایی چنین امکاناتی ارائه می دهند .
می خواهم برای سایتم پرداخت آنلاین ایجاد کنم . مثل سایت های فروشگاه های انلاین که پرداخت آنلاین دارند .
دوستان اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید چه طوری چنین چیزهایی رو در سایت قرار بدم ؟

با تشکر فراوان

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
به آدرس های که در زیر نوشتم برید .
p30vel.ir
persianscript.ir
اسکریپت های مورد نظر شما در این سایت ها فراونه .
اون ها رو رو دانلود کنید و برای خودتون شخصی سازیش کنید و بعد ازش استفاده کنید .
موفق باشید .

Mr.Steres

Active Member
ببینید برای ایجاد آخرین اخبار شما می تونید از کارهای زیبادی استفاده کنید ! 1- rss یک وبلاگ توی یک جای دیگه ! 2- از خود وب سایت از یک موضوع خاص ! ماژول ها برای سیستم های مدیریت محتوی ! مثلا من برای سایتی زاز جوملا برای اینکار استفاده کردم و ... راههای بسیاری دیگه ....

در مورد پرداخت انلاین این کار 2 مرحله داره 1- گرفتن مجوز از وب سایت بانکها و شرکت های تجارت الکترونیک اونها که با حذف درصدی از خرید ، در خواست چک ضمانت ، شماره ثبت و ... می خواد که فقط برای شرکت ها امکان داره ... ولی افرادی هستند که با 200 300 اینکارو رو بکنند . و بخش دوم و ساده تر برنامه نویسی

موفق باشید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
1- گرفتن مجوز از وب سایت بانکها و شرکت های تجارت الکترونیک اونها که با حذف درصدی از خرید ، در خواست چک ضمانت ، شماره ثبت و ... می خواد که فقط برای شرکت ها امکان داره
پیش تر ما با نام شخص هم موفق به گرفتن شدیم، به شخصی که می خواهد تایید کند بستگی داره، جدیدا سخت می گیرند. ما از بانک سامان گرفتیم

جدیدترین ارسال ها

بالا