درخواست راهنمایی در خصوص طراحی هدر سایت

abbas3zaar

New Member
سلام. من یه ایده و طرح میخوام برای هدرم. رنگش رو انتخاب کردم ولی دلم میخواد اساتید عزیز یه پس زمینه یا طرح گل و بوته یا هر چیزی و ایده ای که دارن بهم بگن. یا عکسی بهم نشون بدن من طراحیش کنم. میشه کمکم کنید؟

این هدر من هست:

fqpzwlvq0llydjeq92yk.jpg

haftsepehr

New Member
سلام. من یه ایده و طرح میخوام برای هدرم. رنگش رو انتخاب کردم ولی دلم میخواد اساتید عزیز یه پس زمینه یا طرح گل و بوته یا هر چیزی و ایده ای که دارن بهم بگن. یا عکسی بهم نشون بدن من طراحیش کنم. میشه کمکم کنید؟

این هدر من هست:

fqpzwlvq0llydjeq92yk.jpg

سلام

اکر خودتون میخواید طراحی کنید آدرس بدید که کامل سایت را ببینیم ،

اگر میخواهید ما طراحی کنیم در خدمتتون هستیم

abbas3zaar

New Member
فقط یه کمک برای زیر این هدر (همین عکس زیر که طرح چوب و تخته سیاه هست) نیاز دارم و هرجی فکر میکم و هر پس زمینه ای جستجو میکنم بهش نمیاد. همین چوبو تخته سیاه رو هم خودم طراحی کردم ولی اصلا بنظرم به سایت نمیاد. برات آدرس سایت رو پ.خ میکنم زیر هدر رو نگاه کن ببین چه پس زمینه ای بهش میاد. چه ایده ای داری؟

krbc62xhsp2ssqwg2zk9.jpg

آخرین ویرایش:

haftsepehr

New Member
فقط یه کمک برای زیر این هدر (همین عکس زیر که طرح چوب و تخته سیاه هست) نیاز دارم و هرجی فکر میکم و هر پس زمینه ای جستجو میکنم بهش نمیاد. همین چوبو تخته سیاه رو هم خودم طراحی کردم ولی اصلا بنظرم به سایت نمیاد. برات آدرس سایت رو پ.خ میکنم زیر هدر رو نگاه کن ببین چه پس زمینه ای بهش میاد. چه ایده ای داری؟

krbc62xhsp2ssqwg2zk9.jpg

1- میتوانید همین تصویر باشد فقط سمت راست و چپ تصویر از کاغذ دیواری با رنگ روشن استفاده کنید.

2- میتوانید به جای تخته سیاه از تخته وایت برد استفاده کنید ، چون این تخته با قسمتی که گفتید امکانات هوشمند سنخیت ندارد ...

3- به نظر من چگالی رنگ تیره خیلی بیشتر از رنگ سفید هست (این موضوع در طرح ها دقت شود بهتر است ) یعنی اگر جایی رنگ مشکلی استفاده میکنید باید برای هماهنگ شدن تصویر رنگ سفید خیلی بیشتری نسبت به رنگ سیاه استفاده نمایید .

4- فونت مناسب هست اما محل قرارگیری فونت ها و فاصله فونت ها مناسب نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا