سلام به همه عزیزان
چند وقته پیش برای یک سری فایل های شخصی پسورد گذاشتم... با استفاده از winzip .. حتی همون لحظه هم فکر این افتادم که ممکنه یادم بره!!!!!! اما دیگه کاریش نمیشه کرد... یادم رفته..
خیلی احتیاج دارم به اون فایل ها..
مشکل من رو شاید بشه راحت حل کرد... من میدونم چه کلامتی رو ممکنه استفاده کرده باشم. اما ترتیبشون و اینکه دقیقا چی بودن رو نمیدونم!!!!!!!!!!!
برنامه ای رو صراغ دارین که با کنار هم گذاشتن کلمات بتونه پسورد رو پیدا کنه؟!!
برنامه زیاد گرفتم.. اما غیر از امکان استفاده از یک لیست کلمات امکان بیشتری ندارن.. مشکل اینه که من میخوام تمام کلمات این لیست بر اساس تعداد گفته شده کنار هم چیده بشن...
مثلا کلمه های حمید سعید وحید
به جای اینکه تکی از لیست خودنه بشن.. به ترتیب 3 کلمه ای کنار هم چیده بشن و بینشون اسپیس باشه..
سعید وحید حمید....حمید وحید وحید....وحید.سعید و همینطوری به ترتییب....
امیدوارم بشناسین همیچین برنامه ای رو یا راه حلی پیشنهاد بدین که نجاتم بده
چند وقته پیش برای یک سری فایل های شخصی پسورد گذاشتم... با استفاده از winzip .. حتی همون لحظه هم فکر این افتادم که ممکنه یادم بره!!!!!! اما دیگه کاریش نمیشه کرد... یادم رفته..
خیلی احتیاج دارم به اون فایل ها..
مشکل من رو شاید بشه راحت حل کرد... من میدونم چه کلامتی رو ممکنه استفاده کرده باشم. اما ترتیبشون و اینکه دقیقا چی بودن رو نمیدونم!!!!!!!!!!!
برنامه ای رو صراغ دارین که با کنار هم گذاشتن کلمات بتونه پسورد رو پیدا کنه؟!!
برنامه زیاد گرفتم.. اما غیر از امکان استفاده از یک لیست کلمات امکان بیشتری ندارن.. مشکل اینه که من میخوام تمام کلمات این لیست بر اساس تعداد گفته شده کنار هم چیده بشن...
مثلا کلمه های حمید سعید وحید
به جای اینکه تکی از لیست خودنه بشن.. به ترتیب 3 کلمه ای کنار هم چیده بشن و بینشون اسپیس باشه..
سعید وحید حمید....حمید وحید وحید....وحید.سعید و همینطوری به ترتییب....
امیدوارم بشناسین همیچین برنامه ای رو یا راه حلی پیشنهاد بدین که نجاتم بده