درخواست راهنمايي جامع براي يادگيري php

siavashmusic

Active Member
این کتاب ترجمه شده توسط دوست خوبم رضا ولی نژاد هست و نسخه pdf موجود نیست شما میتوین با 5400 فکر میکنم بخری و حالشو ببری
یه سیدی هم همراهش هست که پروژه هر فصل رو داخلش داره+ چندتا نرم افزا خوب مثل زند استودیو و زند گارد و . . .

siavashmusic

Active Member
این کتاب ترجمه شده توسط دوست خوبم رضا ولی نژاد هست خیلی خوب کار شده نسخه Pdf هم نداره چون اگه داشت دیگه کل کتاب فنا شده بود
خیلی حالا حمایت ما خوبه نسخه Pdf هم که بیاد توی اینترنت مردم بابت همین کتاب هم ئپول نمیدن

در هر صورت پیشنهاد من همونی هست که بود و برای حمایت از نویسندگان و مترجمان باید اثرات اونها رو بخریم یعنی بابتش پول بدیم
تا 4 تا انتشاراتی بی سواد به خودش اجازه نده زحمت و تراوش مغز یک نویسنده رو با چک 7 ماه بعد و مبلغ ناچیز معامله کنه . . .

jooli

Member
آقا سياوش .من مشكلم پول نيست.ولي باور كن به ترجمه هاي فارسي اصلا اعتمادي نيست.مثلا من كتابphp4 از نشر ساحر رو خريدم فقط مي خوام ورق بزني.1000 صفحه كتاب ؛ يه خطش رو هم نميشه فهميد.اين مردك مهرداد تواناست فكر كنم؛برداشته مصلا ترجمه كرده.
اين در مورد تمام كتاب هاي ما صادقه.حتي شما هري پاتر 7 رو هم اگه بخوني(ترجمشو+حتي ويدا اسلاميه)مي بيني چقدر با نسخه اصلي فرق داره.
حرف به درازا كشيده شد!
در هر حال اگر شما مي فرمائيد كه ترجمه قابل قبولي هست؛من همين العان بخرم

jooli

Member
ضمنا من pdfنسخه فارسي رو نمي خوام.من pdfنسخه لاتينش رو مي خواستم.

firebird

Member
آقا سياوش .من مشكلم پول نيست.ولي باور كن به ترجمه هاي فارسي اصلا اعتمادي نيست.مثلا من كتابphp4 از نشر ساحر رو خريدم فقط مي خوام ورق بزني.1000 صفحه كتاب ؛ يه خطش رو هم نميشه فهميد.اين مردك مهرداد تواناست فكر كنم؛برداشته مصلا ترجمه كرده.
اين در مورد تمام كتاب هاي ما صادقه.حتي شما هري پاتر 7 رو هم اگه بخوني(ترجمشو+حتي ويدا اسلاميه)مي بيني چقدر با نسخه اصلي فرق داره.
حرف به درازا كشيده شد!
در هر حال اگر شما مي فرمائيد كه ترجمه قابل قبولي هست؛من همين العان بخرم

ضمنا من pdfنسخه فارسي رو نمي خوام.من pdfنسخه لاتينش رو مي خواستم.

داونلود نسخه اصلی اینه : http://www.flazx.com/ebook1394.php
البته فصل 8 ناقصه که از سایت خود انتشارات o'reilly اونم میتونی بگیری
در مورد ترجمه این بنده های سرا پا تقصیر شما میتونید نمونه رو از سایت بگیری و با ترجمه های دیگه مقایسه کنی http://php5.ir/download/chapter-1.pdf

از سیاوش هم به خاطر لطفی که داره واقعاً ممنونم.

siavashmusic

Active Member
خوب خیلی عالیه .. . آقا رضا خودش تشریف آورد
جناب ولی نژاد روشن کردید بخش php&Mysql رو انشالله بتونیم از اطلاعات و سواد شما بهترین بهره رو ببریم

jooli جان حقیقتا چون در جریان مباحث کتاب و عدم رعایت حقوق از جانب منتشران هستم بخاطر همین میگم باید نسخه اصلی رو خریداری کنیم مسلما شما هم انسان فهمیده ای هستی ,مطالب رو متوجه میشی

از لطفی که نسبت به من دارید نهایت تشکر رو دارم بنده تضمین میدم که کتاب مورد قبولی هست براتون
با اون که مدت نسبتا زیادی هست دارم پروژه میگیریم و کدنویسی میکنم اما این کتاب www.php5.ir رو از اول مطالعه کردم مخصوصا فصل اول و دوم
چرا که اونقدر شیرین نوشته شده بود که اصلا موضوعش برام مهم نبود
(فصل رشته ها = کارکردن با رشته ها)
برای من جالب بود وقتی کسی اصلا نمیدونه این(==) یعنی چی؟

چطور میتونه
PHP:
if ($_POST['email'] == '[email protected]') {
print "Welcome, Mr. president.";
}

رو حلاجی کنه . . . .؟!

اما وقتی تا آخر فصل رو خوندم دیدم دقیقا سیلابس آموزشی رعایت شده حتی یه و هم این طرف اون طرف نشده

آخرین ویرایش:

jooli

Member
با تشكر فراوان از آقا سياوش و آقاي ولي نژاد عزيز
ازلطف و راهنمايي برادرانه هر دو هم بسيار سپاسگذارم
انشالله همين اقدام به سفارش كتاب مي كنم
ضمنا تاييد آقا سياوش براي همه بچه هاي اين بخش فروم ؛ اتمام حجته.ديگه بيخيال نسخه اصلي!

جدیدترین ارسال ها

بالا