درخواست راهنمايي براي نمايش تگ هاي html

dexted

Active Member
سلام خدمت دوستان
اول عذر خواهي مي كنم اگر سوالمو جاي بدي مطرح كردم چون دقيقا نميدونستم راه حل سوالم چيه نتونستم زير انجمن مناسبو انتخاب كنم

اما مشكلي كه من دارم اينه :
من مثلا يه سري تگ html توي صفحم دارم مثلا توي يه input به عنوان value يه سري تگ دارم حالا ميخام توي همين صفحه اين تگ ها رو رندر كنم اگر كسي نظر خاصي داره كمكم كنه ممنون ميشم از دوستان

توضيح بيشتر : مثلا توي iiframe ما آدرس يك صفحه رو ميديم و iframe صفحرو به ما نشون ميده اما من اينجا ميخام به يه چيزي مثل iframe يه سري كد رو نشون بدم(كه تو صفحه مجزا نيستن)(اگر حتي بتونم يه قسمت كد خود صفحرو هم نشون بدم كارم حله)

به عبارت ديگه :
ما دوتا textarea داريم توي يكيش كاربر يك كد html رو وارد مي كنه و يك دكمه رو نشون ميده من ميخام اون يكي textarea كد هايي رو كه كاربر نوشته رو به محتويات صفحه تبديل كنه و نشون بده(نه خود كد رو)(با يه چيزي مثل iframe)
تقريبا يه چيزي ميخام توي مايه هاي try it your self توي سايت w3schools البته ميخام همه كار با سمت كلاينت حل بشه (فقط با html و js)

اگر از طريق كلاينت راه نداره اگر كسي ميدونه با php چجوري ميشه اين كارو انجام داد به من بگه ممنون ميشم

به هر حال از كمك دوستان خيلي ممنونم
(از مديران عزيز ميخام اگر جاي تاپيك مناسب نيست اونو منتقل كنن ممنون ):rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید
اصطلا به آن code highlighter می گویند
یکی از بهترین ها استفاده از پروژه گوگل هست
آموزش استفاده
موفق باشید

پیوست ها

• SyntaxHighlighter_1.5.1.rar
    39.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

eAmin

Well-Known Member
سلام
این کد رو امتحان کنید، تقریبا شبیه همون چیزی هست که شما می خواستید:
کد:
<html>
<head>
<script>

window.onload = function() {
	var txt = document.getElementById("txt");
	var view = document.getElementById("view");

txt.onkeyup = function() {
		var win = window.open('', 'view');
		win.document.write(txt.value + '');
		win.document.close();
	}

}
</script>
</head>
<body>

<textarea id="txt" cols="100" rows="20"></textarea>
<br />
<hr />

<iframe id="view" name="view" src="" width="300" height="300"></iframe>

</body>
</html>

dexted

Active Member
سلام
اول تشكر مي كنم از شما دو دوست عزيز كه كمك كردين به من
كدي رو كه استاد eAmin قرار دادن امتحان كردم خوشبختانه همون چيزي هست كه ميخام و حتي بهتر مشكل من همين نحوه استفاده از window.open بود
اون code highlighter كه استاد echessdesign معرفي كردن اگر با همين كد ازشون استفاده كنم فكر كنم چيز جالبي بشه:wink:
در ضمن با اجازتون اسمتون رو به همراه اسم مجيدآنلاين توي كدم به عنوان نويسنده بيارم
باز هم ممنون
موفق باشيد
:rose: :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا