درخواست راهنمايي( اگه حرفه اي هستي جواب بده!!!)

pclove

New Member
قصد داشتم در زمينه طراحي وب شروع به كار كنم . از كد اچ تي ام ال فرانت پيج دريم ويور شروع كردم
با جاوا اسكريپت و سي اس اس هم تاحدودي آشنايي دارم .اما براي طراحي قدرت مانور چنداني ندارم .براي طراحي امثال اين سايت (سايت مجيد)با چه برنامه هاي ديگري بايد آشنا باشم. از كجا شروع كنم ايا كلاس يا كتب خاصي ميتوانيد معرفي كنيد كه واقعا از مباني كا را شروع كند خودتان چه راهي رفتيد ؟؟
دوره هاي CIW چشمم روگرفت؟؟!! اما دوستان گفتند فايده نداره ما هم بي خيالش شديم :cry:

mehradmoein

Member
به نظر من شما باید بعد از این ها با یک نرم افزار گرافیکی آشنا بشید تا بتونید یک سایت با گرافیک خوب داشته باشید.
(اگر شما کاملا به html و css و java script مسلط هستید نباید مشکل زیادی در طراحی داشته باشید.)

mehradmoein

Member
در ضمن به نظر من گام بعدی در حرفه ای شدن یاد گرفتن یک زبان server side هست.

Aftabgardan-cc

Active Member
دوست عزيز!
لابد شما هم مثل بسياري از كاربران وقتي با چنين سايت‌هايي مواجه مي‌شويد فكر مي‌كنيد مديران سايت خداي برنامه‌نويسي‌اند؟
البته قصدم بي احترامي به هيچ يك از مديران سايت‌هاي مختلف نيست مخصوصا مجيد آنلاين كه جدا مديران فهميده‌اي در اين زمينه دارد.
نه عزيزم!
اين‌ها همه يك نوع سيستم مديريت محتواست كه اگه بخوام ساده‌تر بگم اينه كه: مديران، با نصب (كپي) اين نوع برنامه‌ها بر روي هاستشون تمام اين امكانات را يكجا صاحب مي‌شوند.
كار برنامه‌نويسي اين سيستم‌ها با برنامه‌نويسان حرفه‌اي خارجيست و فقط فارسي‌سازي آن توسط ايرانيان خوش ذوق انجام مي‌گيرد.

البته ناگفته نماند كه براي مطرح شدن در زمينه وب شما صد در صد بايد يك برنامه‌نويس قوي باشيد اما فكر هم نكنيد كه دست يافتن به چنين سايت‌هايي نياز به برنامه‌نويسي خدايي دارد! نه!

خود من ديشب با نصب يكي از قوي‌ترين نوع از اين سيستم‌ها در سايتم به چنين امكاناتي دست يافتم در حالي كه هرگز از برنامه‌نويسي چيزي نمي‌دانم. (به جز مقداري html)
اين آدرس سايت من است www.Aftabgardan-cc.com

به شما هم پيشنهاد مي‌كنم مقاله صفحه 35 مجله "رايانه خبر" شماره 11 (فروردين 84) را مطالعه كنيد.

mehradmoein

Member
درسته که این امکانات رو می شه بدون دونستم چیزی بدست اورد ولی چه بهتره که آدم خودش هم بره یه چیزی یاد بگیره.
در ضمن شما برای هر کاری که بخوای نمی تونی نمونه ی از پیش ساخته شدش رو گیر بیاری .
پس اون موقع احتیاج داری که خودت برنامش رو بنویسی.
با تشکر

pclove

New Member
دوستان مرسي
اما جواب منو نداديد براي ياد گيري server side از كجا بايد شروع كنم . فرض روبراين بگيريد كه من هيچ زبان برنامه نويسي بلد نباشم.

mehradmoein

Member
خوب شما اول باید در مورد هر کدوم یک کم اطلاعات جمع کنید و تصمیم بگیرید که با کدوم یکی کار کنید.
بعد دنبال منابع مختص اون زبان بگردید.
چند تا تاپیک درباره ی" asp یا php " هست که به درد می خورن.

جدیدترین ارسال ها

بالا