درخواست تبدیل قالب میترا به مامبو

keynet

New Member
سلــــــام

لطفا اگه میشه یکی قالب پیشفرض میترا که اسمش نشناله رو به مامبو برام تبدیل کنه :d
خبلی ممنون.

atk

Active Member
فكر نكنم قالب هاي اين دو سيستم تفاوت هاي زيادي با هم داشته باشند.
بهتره اين موضوع را در انجمن مامبو مطرح كنيد.

يا علي

keynet

New Member
این قالب میترا روی مامبو جواب نداد.اگه کسی لطف کنه خیلی ممنون میشم.
توی اونجا هم مطرح کردم اما هیچ کی جواب نداد.:-?

keynet

New Member
کسی میتونه به من کمک کنه ؟
اگه راهش رو هم توضیح بدید خودم دست به کار میشم

mambolearn

Active Member
سلام

در هیچ یک از دو انجمن از میترا پشتیبانی نمیشه . دلیل جواب نگرفتن شما دقیقا همین مورد هست .

برای تغییر قالب میترا به مامبو شما باید CSS و در بعضی مواقع index.php قالب مربوطه رو دستکاری کنید . این کار فرمول ثابت و خاصی نداره و شما باید با بررسی و تغییراتی که اعمال میکنید قالب رو با مامبو سازگار کنید

یا علی

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
معمولا قالب های میترا با مامبو سازگار هستند .در کل کار خاصی نداره نتونستید بگید براتون انجام می دم

KingCyrus

Member
می تونید به همون Mitra Template که قالب رو ازش گرفتید بگید براتون میتراش کنه ، قیمت زیادی نمی گیره.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
ی تونید به همون Mitra Template که قالب رو ازش گرفتید بگید براتون میتراش کنه ، قیمت زیادی نمی گیره.
ایشون می خوان تمپلت پیش فرض میترا رو برای مامبو تبدیل کنن .ببین تپلت پیش فرض میترا دو زبانست و در Css تفاوتی نداره مشکل از کد نویسی خود فایل index.php فکر می کنم باشه.

mambolearn

Active Member
سلام

css و کلاسها تفاوتهایی دارند مگر اینکه ایشون بخواد به قالب مامبو 4.5.2 تبدیل کنه !
اما اگر بخوان به 4.6.5 تبدیل کنن css تغییراتی کرده که باید اعمال کنند .

یا علی

little584

New Member
قالب نشنال میترا به جوملا

معمولا قالب های میترا با مامبو سازگار هستند .در کل کار خاصی نداره نتونستید بگید براتون انجام می دم

عزیز می خواستم ببینم چه جوری میشه همون قالب نشنال میترا رو به جوملا تبدیل کرد؟
البته اصلا با عقل جور در نمی یاد که قالب میترا به جوملا نخوره(باز حالا مامبو یه چیزی چون هیچ کدوم از اکستنشناش به جوملا یا میترا نمی خوره)
:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا