سلام دوستان لطفا چند تا بکگراند خوب برای وب معرفی کنید. ممنون میشم.
4mee Active Member Oct 7, 2011 #1 سلام دوستان لطفا چند تا بکگراند خوب برای وب معرفی کنید. ممنون میشم.
ArTaBaZ Well-Known Member Oct 7, 2011 #2 سلام سایتتون چجوریه یا یک نمونه عکس بذارید تا من براتون قرار بدم
4mee Active Member Oct 7, 2011 #3 ArTaBaZ-2010 گفت: سلام سایتتون چجوریه یا یک نمونه عکس بذارید تا من براتون قرار بدم کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیز برای سایت دانلود گرافیک میخوام. یه بکگراند گرافیکی و زیبا با رنگ تیره.(حالا خودتون میدونید چه رنگی بهش میاد) ممنون میشم. دست گلت هم درد نکنه.
ArTaBaZ-2010 گفت: سلام سایتتون چجوریه یا یک نمونه عکس بذارید تا من براتون قرار بدم کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیز برای سایت دانلود گرافیک میخوام. یه بکگراند گرافیکی و زیبا با رنگ تیره.(حالا خودتون میدونید چه رنگی بهش میاد) ممنون میشم. دست گلت هم درد نکنه.
ArTaBaZ Well-Known Member Oct 7, 2011 #5 آخه نمی دونم دقیق چی میخواین لینک 1 لینک 2 لینک 3 لینک 5 لینک 6 لینک 5 و 6 پیشنهاد من هست موفقیتــ
4mee Active Member Oct 7, 2011 #6 artabaz-2010 گفت: آخه نمی دونم دقیق چی میخواین لینک 1 لینک 2 لینک 3 لینک 5 لینک 6 لینک 5 و 6 پیشنهاد من هست موفقیتــ کلیک کنید تا باز شود... دستت درد نکنه داداش. حالا بزار دانلود کنم ببینم خوبن.دمت گرم.
artabaz-2010 گفت: آخه نمی دونم دقیق چی میخواین لینک 1 لینک 2 لینک 3 لینک 5 لینک 6 لینک 5 و 6 پیشنهاد من هست موفقیتــ کلیک کنید تا باز شود... دستت درد نکنه داداش. حالا بزار دانلود کنم ببینم خوبن.دمت گرم.