درخواست برای ساخت دود در مکس

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان ما میخوایم یه نمونه کار خمیری بزنیم که واسه کارمون به یه پلاگین که دود واقعی و سبک رو شبیه سازی کنیم نیاز دارم
هر کس در این مورد اطلاعاتی داره یا پلاگینی رو میشناسه معرفی کنه ممنون میشیم
نرم افزارمونم تری دی مکسه :rose:

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
سوالتونو توی انجمن مربوط به مکس عنوان می کردید اونجا بهتر راهنمایتون می کردن.
برای مکس بهترینش پلاگین برای شبیه سازی دود FumeFx هست البته پلاگینهای دیگه هم هست مثل Phoenix ولی Fume خیلی عالیه اموزش هم زیاد داره یه سرچ کوچک کنید به نتیجه خوبی می رسید.

elya3

Well-Known Member
سوالتونو توی انجمن مربوط به مکس عنوان می کردید اونجا بهتر راهنمایتون می کردن.
برای مکس بهترینش پلاگین برای شبیه سازی دود FumeFx هست البته پلاگینهای دیگه هم هست مثل Phoenix ولی Fume خیلی عالیه اموزش هم زیاد داره یه سرچ کوچک کنید به نتیجه خوبی می رسید.

سلام ممنون از راهنماییتون من این پلا گینو نصب کردم اما کرکشو بلد نبودم اگه میشه لطف کنید آموزش کرکشو بذارین ممنون میشم
در ضمن ما برای ساخت دود ماشینو کارخونه و اینجور چیزا میتونیم از این پلا گین استفاده کنیم؟

maxscript

Well-Known Member
کرکش خیلی راحته وقتی دانلود کنی یه فایل ReadMe داره داخلش همه رو توضیح داده بعد سعی از Physc اگر درست نوشته باشم هم استفاده کنی حتما
در ضمن ما برای ساخت دود ماشینو کارخونه و اینجور چیزا میتونیم از این پلا گین استفاده کنیم؟
شما با این همه جور دود رو می تونی شبیه سازی کنی

elya3

Well-Known Member
من نصبش کردم اما کرکی که همراهشه باز نشد اصلا افتر بورن هم که نصب کردم کرکش همین شکلی بود 11.JPGاونم باز نشد از طریق ران هم باز نشد ویندوزمم سون هست
بعد تو مکس هم که میخوام از پلاگیشنش استفاده کنم باز ازم سریال میخواد

12.JPG من مکس 2013 استفاده میکنم البته نسخه 64 بیت ویندوزمم 64 هستش :-?

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
من چون مکس کار نمی کنم دقیقا نمی دونم چیکارش باید کرد ولی احتمالا کرک تون مشکل داره بازم پیشنهاد می کنم داخل انجمن مکس این مشکل کرک رو عنوان کنید 100 % مشکل شما رو حل می کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا