درخواست برای آموزشی جامع - مهم

vahidkashefian

New Member
با سلام
دوستان با تشکر از شما که در امر اطلاع رسانی کمک می کنید.از شما که از نصب انجمنهای vbulletin مهارت دارید درخواستی عاجزانه دارم.
من به زودی می خواهم سایتی راه اندازی کنم و در آن بخش تالار گفتگو هم بگذارم.حقیقتش من از استایل و قالب این انجمن (مجید آنلاین) خوشم اومده یعنی عین همین انجمن رو برای سایتم میخام.هر کاری هم میکنم در نصب مشکل دارم.
لطفاًکمکم کنید عین این تالار رو تو سایتم بزنم

:rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب بفرمایید چه مشکلی پیش میاد پیغلام خطا یی که می ده یا یه تصویر از جایی که در نصب مشکل داره بزار کمکت کنیم بتونی نصب کنی .موفق باشی

vahidkashefian

New Member
دوست عزیز، من چندین آموزش از نصب vbulletin رو از چندین سایت گرفتم.ولی متاسفانه چون از صفر شروع کردم مشکل دارم.اول همه آموزشها نوشته باید رو لوکال نصب نی بعد اگه مشکلی نبود روی سایت.
خوب من اول فایلها رو از حالت زیپ در آوردم.سپس فایل config.new.php رو به config. php تغییر نام دادم.در مرحله بعد بایداسم دیتا بیس بدم و یوزر و پس که باید با پد بازش کنم.میخام بدونم مگه قبل این کارا باید دیتا بیسی ساخته باشی مثلا با اس کیو ال که باید اسم بدی.؟یا اینکه خود برنامش دیتا بیس میسازه/؟اینو میخام اول بدونم تا برم گام بعدی:sad:

vahidkashefian

New Member
متاسفانه اینجا مباحث حرفه ای بعد از نصب رو داره.مشکل من در نصبه.دوستان لطفا کمکم کنن

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب دوست من در مورد سوالت اول بگو از چه برنامه ای برای لوکال استفاده می کنی؟ معمولا این جوری هستند به صورت پیش فرض نام دیتا بیستون mysql هست و یوزر نیم root و پسورد رو خالی بزارید . شما دیتا بیس هم می تونید بسازید به قسمت phpmyadmin مراجعه کنید که آدرسش به این صورت هستش localhost/phpmyadmin و می تونید دیتا بیس دلخواهتون رو بسازید و بجای mysql که بالا گفتم قرار بدید. در ادامه بازم مشکلی بود بفرمایید

vahidkashefian

New Member
با تشکر
من در مرحله نصب با این ارور برخوردم.فایروال هم خاموشه.هس زی پی اچ پی هم هم آپاچه و هم ما اس کیو ال استارت شده
Warning: fetch_config(c:\program files\easyphp1-8\www\forum/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\includes\class_core.php on line 2397

Warning: fetch_config(): Failed opening 'c:\program files\easyphp1-8\www\forum/includes/config.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\includes\class_core.php on line 2397

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

vahidkashefian

New Member
ارور جدید لطفاً کمک :cry:

Step 2) Connect to the database
Attempting to attach to database
Connect failed: unexpected error from the database.
Error number: 1044
Error description: Access denied for user 'dvd2org_admin'@'localhost' to database 'dvd2org_forum'
Please ensure that the database and server is correctly configured and try again.​

جدیدترین ارسال ها

بالا