درخواست بدید و فیلهای گرافیکی پرحجم رو حتی با دیال آپ هم دریافت کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alionline1366

Active Member
سلام دوستان

هر کس فایلی گرافیکی داره که حجمش بالا هست و نمیتون دانلود کنه بگه تا من اون رو در عرض 10 دقیقه با تعداد پارتهای دلخواه و حجم دلخواه هر پارت بزارم .

یعنی مثلا یه فایل 100mb رو میخواین دانلود کنید نمیتونید به من بگید من در 20 پارت 5mb تحویلتون میدم در زمان 10 دقیقه

aj-graphic

Member
:)1سوال فنی چه جوری به دست ما میرسونی!؟دوباره باید از تو بگیریم این که همون می شه!

Mandana

Active Member
قرار نیست دستتون برسونن.به فایل های 5 مگابایتی تیکه می کنن و آپلود می کنن.شما اون 5 مگابایتی ها رو دانلود می کنید
فقط امیدوارم توی WWW.SRADE...... آپلود نشن. :سوت:
چون خلاف قوانین ئه.اگه توی رپید یا جایی مثل اون آپلود کنین خیلی عالی میشه.
3122.gif

ممنون
موفق باشید

alionline1366

Active Member
اینها توی رپیدشیر آپلود میشن یا هر جایی که درخواست ککنده بخواهد و اگه رپیدشیر باشه لینک مستقیم هست و یعنی به کد امنیتی و غیره هم نیازی نداره مانی خانوم بابا دیگه تبلیغ نمیکنم به ملت کمک میکنم خوبه

dk-arta

Member
سلام
من منظورتون رو نفهمیدم
یعنی حتما باید فایل گرافیکی باشه
این آدرس نرم افزار میرعماد هست که قیمت بالایی هم داره
حدود 42 مگا بایت هست
من اینو دانلود کردم متاسفانه خطا میده که فایل آسیب دیده
لطفا اگر می تونی شما دانلود کن اگر فایل اشکالی نداشت اون رو به صورت پارتهای 5 مگابایتی در بیار
ضمنا این فایل یک فایل ایمیج هست که باید در نرم افزارهایی که درایو مجازی درست می کنند باز شود
مانند: Virtual CD و Nero Image Drive
آدرس توضیحات در مورد برنامه:
http://www.parsi-soft.com/article1016.html
آدرس برنامه:
http://dl.parsi-soft.com/Programs/Persian/86/Miremad-www.parsi-soft.com.rar
ضمنا یک توضیح کوچولو درباره کنار هم قرار دادن پارتها و اجرای آنها بگو

ضمنا من نرم افزار خوش نگار را هم لازم دارم اگر شما داری اونم رو هم پارت پارت کن

خواهشن پارتها رو به صورت لینک مستقیم بزارید
مانند هاست پرشین گیگ که بسیار خوبه
اگر دعوتنامه ندارید بگید براتون بفرستم

دیگه معذرت که مزاحم شدم

(شما هم که بچه مشهدی خیلی خوشحال شدم. حدود آدرست رو برام بفرست. ببینم می تونم خدمت برسم)

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
دوست عزیز من اینا رو دانلود نمیکنم فقط با یک روش خاص اینا رو تیکه تیکه میکنم و در پاتهای کم حجم در هر جایی که درخواست کننده بخواد براش آپ میکنم در صورتی که خراب باشه من نمیتونم کاریش بکنم یا بگردم درستش رو برات پیدا کنم.

Mandana

Active Member
دستتون درد نکنه.همین قدر برای حرف می ارزش قائل اید؟
145fs190798.gif

با اجازه، یه اخطار د ریافت کردین

مانند هاست پرشین گیگ که بسیار خوبه
اگر دعوتنامه ندارید بگید براتون بفرستم

منهم اگه دعوتنامه ندارید، براتون بفرستم.هر موقع خواستید توی سایتی غیر از سایت خودتون آپلود کنید، تاپیک رو باز می کنم
لینکها رو پاک نمی کنم.چون بهر حال لطف کردین و زحمت کشیدین، بعلاوه dk_arta جان هم لینکها رو لازم دارند

بابا دیگه تبلیغ نمیکنم به ملت کمک میکنم خوبه

تشکر!

موفق باشید

( فقط نمی دونم، حداقل یک عضو اضافه، انقدر ارزش داره که بقیه رو از خودتون برنجونید؟ خدا وکیلی ازتون خیلی ناراحت شدم، یعنی توقع همچین کاری رو نداشتم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا