درخواست این نرم افزار رو دارم ... اسمش هم نمیدونم :d

"AmirHesam"

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه نرم افزار میخواسم که اسمش هم نمیدونم واقعا چیه ...
تو مجیدآنلاین هم پست زدم که از این نرم افزارهای فریم دار دادن که به کارم نیمد .
خلاصه من میدونم نرم افزاره چون عکسشو از سایت دانلودها برداشته بودم و بعد از اینکه پیداش نکردم تبدیلش کردم به psd خلاصه برای اینکه عکسام شبیه ش در بیاد کلی دنگ و فنگ دارم که وقت بزارم عکسو رو ریسایز کنیم و بندازم تو کادرش و سیو کنم و خدایی خیلی وقت گیره
biggrinsmiley.gif

این عکسه :
1.jpg

همونطور که گفتم من اینو با 100 تا وقت گیری در میارم و عذاب آوره
حالا میخوام بدونم اسم این نرم افزارو دارید که اینطور کادر بده بهمون و بشه آرم سایت رو هم بندازم روش ؟ یعنی ساپورت کنه ... حالا این همم نیست و فقط اسم سایت رو به عنوان نوشته هم بشه بزارم خوبه.
اسم این نرم افزار رو کسی از دوستان میدونه ؟ یا اصلا نرم افزاری شبیه این کار داره ؟ میخوام کادر قشنگ در بیاره و بشه تیج گذاشت روش یا آرمم رو بزارم.

star254

New Member
سلام اینکه با فتوشاپ به راحتی درست میشه توصیه میکنم مجموعه دی وی دی های آموزش تکنیک های فتوشاپ رو بگیری و مشکل خودتو حل کنی . من فکر نمیکنم در زمینه ادیت تصویر چیزی از فتوشاپ قوی تر باشه
:paint::)

"AmirHesam"

New Member
سلام اینکه با فتوشاپ به راحتی درست میشه توصیه میکنم مجموعه دی وی دی های آموزش تکنیک های فتوشاپ رو بگیری و مشکل خودتو حل کنی . من فکر نمیکنم در زمینه ادیت تصویر چیزی از فتوشاپ قوی تر باشه
:paint::)

سلام دوست عزیز
والا من نرم افزاری میخوام خودش فریم تو این مایه بندازه نه تابلو دیواری. فتوشاپ خودم درست میکردم ولی وقت گیره.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام نرم افزار real Draw رو هم امتحان کن در حالت پیش فرض قاب های کمی داره ولی میشه به راحتی بهش کامپونت وصل کرد
سرعت و کیفیتش هم خوبه ،

"AmirHesam"

New Member
سلام دوست عزیز
این نرم افزار هم به کارمون نیمد
به هر حال مرسی

star254

New Member
سلام دوست عزیز
والا من نرم افزاری میخوام خودش فریم تو این مایه بندازه نه تابلو دیواری. فتوشاپ خودم درست میکردم ولی وقت گیره.
سلام
نرم افزارهایی که قالبها یا فریم های آماده رو ارائه میکنند همان طور که از حجم کمشون پیداست بیشتر برای افراد کم تجربه و یا کارهای سریع و کم هزینه طرحی شده اند ضمن اینکه در فتوشاپ شما یک بار فریم رو میسازید و در کارهای مختلف استفاده میکنید . پلاگین های مختلفی هم برای فتو شاپ درست شده که اطلاع از اونها لازمه یه کار حرفه ای است . به خاطر داشته باش کار خلاقانه بدون تجربه و دانش همچنین صرف وقت بدست نمیاد حتی همین نمونه عکسی که ارسال کردی همواره موفق باشی :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا