درخواست این نرم افزار !!! ( خواهشن دیدن کنید و کمک )

"AmirHesam"

New Member
سلام خدمت تمام دوستان عزیز

راستش یه نرم افزار میخوام ولی اسمش رو نمیدونم و اون همه حرفه ای نیستم که با فتوشاپ یا کورل یا .... بتونم اینطور بسازم

میخوام یه چیز آماده باشه و بتونم فقط عکسو با open کردن توش بیوفته.

یه چیزی تو مایه های قاب مثل این عکسی که زیر میزارم . خیلی قشنگه و به کارم زیاد میاد.

خواهشن کسی تو این سطح برنامه یا خود اسم همین برنامه رو داره بگه چون واقعا خیلی لازمش دارم

باز هم ببخشید از همه ی استادان عزیز :wink::wink:

993Capture1.jpg

دور کادر هم خط کشیدم و روی عکس هم میبینید خطای زرد کشیدم به این دلیله بعضی از دوستان اشتباه نکنن و فکر نکنن برنامه ای برای درست کردن کاور سه بعدی میخوام !!!!

دوستان منتظر شما هستم . خواهشن کمک کنید و اگه اسم این برنامه رو میدونید بهم بگید

باز ببخشید بابت زدن تاپیک :rose::rose:

"AmirHesam"

New Member
این رو با فتوشاپ میشه درست کرد قبلا آموزشش تو انجمن گذاشته شده سرچ کن.

منظورت اینه که یه طرح PSD درست کنم ؟

خیلی وقت گیره هم باید سایز عکسو کوچیک بزرگ کنم هم بندازم روش .

من دوست دارم یه نرم افزار هم باشه که اینکارو بکنه که فکر میکنم اینم با نرم افزار درست کردن.

اگه کسی داره بگه . متاسفاه به هر کیم میگم نرم افزار قاب تابلویی میده :sad::sad:

داداش اگه پیج آموزش اینو داری بهم بده . من خودمم گشتم هم کلی صفحه بود هم پیدا نکردم هم نمیدونم کدوم بخشه . آموزشه ، درخواسه .:neutral:

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
علاوه بر استفاده از آموزشهايي كه زحمت كشيدند مي تونيد از اين اكشن پيوستي هم در فتوشاپ استفاده كنيد .

موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Discrete Action.zip
    55.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

hshshs1

New Member
این نرم افزار هم میشه تصویر رو تصویر انداخت و هم میشه قاب و کلی کار که اگه بخوای با فتو شاپ انجام بدی دهنت سرویس میشه .
اسمش اینه AMS Photo Effects البته تو نسخه دانلودیش - افکت و کاراییش کمه ولی کار را اندازه . اگه بخوای بیشتر ازش کار بکشی باید افکت های جدید را از سایتش دانلود کنی .

حالا که گفتم تشکر کن از من زودددددددددددددددددددد:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا