درخواست این استایل

mamiyking

New Member
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل:rose:
من به یک مشکل جدید برخوردم و هرچه سریع به این استایل که عکس پیوست شده نیاز مبرم دارم:sad:، حیاتیه.....
لطفاً هرکی این استایل رو داره بی زحمت بفرسته برام ، یه دنیا ممنونشم میشم:oops:

با سپاس فراوان

پیوست ها

• Reza-Sadeghi-Mazeye-Loot.jpg
    Reza-Sadeghi-Mazeye-Loot.jpg
    32 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • Baraye-Eshgh.jpg
    Baraye-Eshgh.jpg
    21.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13

damon711

New Member
دوست عزیز
باید یه پترن توی استایل قرار بدید و سایه روشن ها رو خودتون با ابزار pen و brush طراحی کنید

mamiyking

New Member
سلام و ممنون از جنابعالی
اینم حصوله میخواد ، حتماً چنین استایلی وجود داره ولی متاسفانه من اسمشو نمیدونم و هرچه قدر تو اینترنت گشتم نتونستم پیدا کنم ، حتی چیزی هم که نزدیک باشه رو هم نتونستم پیدا کنم.

mortezan

Active Member
سلام و ممنون از جنابعالی
اینم حصوله میخواد ، حتماً چنین استایلی وجود داره ولی متاسفانه من اسمشو نمیدونم و هرچه قدر تو اینترنت گشتم نتونستم پیدا کنم ، حتی چیزی هم که نزدیک باشه رو هم نتونستم پیدا کنم.

عزیز را فکر میکنید که هر کاری که قشنگ هست با فایل های آماده انجام شده؟ دقیقا حقیقت برعکس فکرتون هست... هرکاری که زیباست و لطافت خاص داره حتما روش شخصی کار کرده که لطافت روحش رو در کارش دمیده... وگرنه کلا با فایل های آماده بخوایم پیش بریم نمیتونیم به جای خیلی خوبی برسیم...

mamiyking

New Member
عزیز را فکر میکنید که هر کاری که قشنگ هست با فایل های آماده انجام شده؟ دقیقا حقیقت برعکس فکرتون هست... هرکاری که زیباست و لطافت خاص داره حتما روش شخصی کار کرده که لطافت روحش رو در کارش دمیده... وگرنه کلا با فایل های آماده بخوایم پیش بریم نمیتونیم به جای خیلی خوبی برسیم...
عجب حرفی بود ، ایوووووووووول
از کجا میتونم اینو پیدا کنم یا یه چیزی شبیه به این باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

damon711

New Member
هیج استایلی پیدا نمیکنی که چنین افکتی داشته باشه!منظورم اینه که باید خودتون روی تک تک حروف کار کنید... روی سایه روشن ها باید کار بشه،استایلی وجود نداره که اتوماتیک تشخیص بده مثلا حرف "م" یا "ز" در کلمه "مزه" چجوری سایه روشن بخوره! خودتون باید سایه بهش بدین...

[MASOUD]

Active Member
سلام
من با حرف بچه ها موافقم ولی یه استایل به متن میدن و بعد با حوصله روش کار می کنند ماهم اون استایل رو میخوایم.

جدیدترین ارسال ها

بالا