سلام کسی اگه بلده اموزش رو بذاره
S sina_hp_system Member Nov 23, 2007 #3 این کار رو وقتی میکنم عکس ها و css اجرا نمیشه وقتی سایت رو بالا میاری به طرز فجیحیه مثل این www.hpwizards123.persiangig.com/p30gigs
این کار رو وقتی میکنم عکس ها و css اجرا نمیشه وقتی سایت رو بالا میاری به طرز فجیحیه مثل این www.hpwizards123.persiangig.com/p30gigs
donkhowan Active Member Nov 23, 2007 #4 آقا قالبت رو از كجات آوردي آگه به صورت زيپ دانلود كردي همون جا Extarct كن بيبين هيچ كدون از فايل ها جاشو عوض نكون اگه عوض كني لينكا خراب مي شن فك كنم جاشونو عوض كردي بعد لينك CSS خراب شده.؟!
آقا قالبت رو از كجات آوردي آگه به صورت زيپ دانلود كردي همون جا Extarct كن بيبين هيچ كدون از فايل ها جاشو عوض نكون اگه عوض كني لينكا خراب مي شن فك كنم جاشونو عوض كردي بعد لينك CSS خراب شده.؟!
irlogo Active Member Nov 23, 2007 #5 البته اپن کردن فایل هم می شه ولی قالب هایی که با پسوند مخصوص فرونت پیج سیو شده باشند را اگر به صورت تمپلین ایمپورت کنی فرق می کنه Dwt*
البته اپن کردن فایل هم می شه ولی قالب هایی که با پسوند مخصوص فرونت پیج سیو شده باشند را اگر به صورت تمپلین ایمپورت کنی فرق می کنه Dwt*
S sina_hp_system Member Nov 23, 2007 #6 من چند تا صفحه به قالب اضافه کردم بعضی لینک ها هم تغییر دادم مشکلی پیش میاد ؟ !