درخواست اموزش ساخت setup برای پروژه #c

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت همه ی دوستان.:neutral:
من یه برنامه با زبان #c و بانک اطلاعاتی اکسس 2010 نوشتم و حالا می خوام اون رو setup کنم.
و می خوام از نرم افزار InstallShield استفاده کنم ولی به این نرم افزار زیاد مسلط نیستم اگه میشه طریقه ساخت فایل
setup رو آموزش بدید.
مرسی.:rose:

swsehsan

Member
سلام
اموزش اینستال شیلد برای دانلود گذاشتم چون دیتابیس اکسس هست ساخت setup راحته چیز خاصی نداره هرجا هم مشکل داشتی بگو

پیوست ها

• Learning-installshield_(www.rasekhoon.net).rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 67

SajadCG

کاربر فعال
سلام
اموزش اینستال شیلد برای دانلود گذاشتم چون دیتابیس اکسس هست ساخت setup راحته چیز خاصی نداره هرجا هم مشکل داشتی بگو

من توی قسمت که فایل ها رو باید add کنی(aplication file) مشکل دارم.
نمی دونم فایل های برنامه رو(سورس) تو کدوم یکی از این پوشه ها بریزم.
اگه میشه این قسمت را توضیح بدید.مرسی:rose:

swsehsan

Member
سلام
در قسمت application file داخل پوشه ای که برای برنامه اسم انتخاب کردی (خودش تیک خورده ) در پایین صفحه بر روی add کلیک کن و محتویات پوشه bin برنامه تون رو add کن اگر هم بانکتون را داخل پوشه ای قرار دادی یا هر فایل دیگه ای که داخل پوشه باشه بر روی add folders کلیک کن و پوشه ها رو تک تک به پروژه اضافه کن

SajadCG

کاربر فعال
سلام
در قسمت application file داخل پوشه ای که برای برنامه اسم انتخاب کردی (خودش تیک خورده ) در پایین صفحه بر روی add کلیک کن و محتویات پوشه bin برنامه تون رو add کن اگر هم بانکتون را داخل پوشه ای قرار دادی یا هر فایل دیگه ای که داخل پوشه باشه بر روی add folders کلیک کن و پوشه ها رو تک تک به پروژه اضافه کن

1.من فولدر bin را به طور کامل add کردم ، ولی موقع نصب به تک تک فایل های توش error میده!!!
علتش چیه؟؟؟
2.اگه بخوام اجراش کنم یا اینکه براش ahortcut بسازم ، باید کدوم فایل ها رو اجرا کنم؟؟؟
درضمن من VS رو نصب ندارم ، این مشکل ساز نیست واسه ساخت setup؟؟؟؟؟

swsehsan

Member
1- error چی میده ؟ از component خاصی استفاده کردی ؟
2- برای ساخت shortcut بر روی application shortcuts کلیک کن وتعین کن که shortcut می خوای کجا قرار بگیره
برای اجرا ش هم بعد از BUILD کردن به مسیر که تعین کردی برو پوشه MEDIA/ Release / Disk Images/ Disk1/ setup
نوع پروژتون را چی قرار میدی؟

SajadCG

کاربر فعال
1- error چی میده ؟ از component خاصی استفاده کردی ؟
2- برای ساخت shortcut بر روی application shortcuts کلیک کن وتعین کن که shortcut می خوای کجا قرار بگیره
برای اجرا ش هم بعد از BUILD کردن به مسیر که تعین کردی برو پوشه MEDIA/ Release / Disk Images/ Disk1/ setup
نوع پروژتون را چی قرار میدی؟

error را پیوست کردم.
منظورم از اجراش این بود که کدوم فایل ها را باید اجرا کرد تا برنامه ای که نوشتم اجرا بشه؟؟؟
نوع پروژم basic MSI Project هست.:-?:-?

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    57.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

swsehsan

Member
از مراحل عکس گرفتم
منظورت از اجرا فایل که installshield میده یا فایلی که داخل پوشه debug هست پروژه ای که با سی شارپ نوشتی

پیوست ها

• installshield.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 32

swsehsan

Member
اگه پروژه ات کوچیک هست ونمی خوای ui بالایی داشته باشه کلا نصب ساده داشته باشه و... زیاد خودتو در گیر با installshield نکن با خود vs یا برنامه های ساده تر میتونی خیلی راحت این کار انجام بدی

SajadCG

کاربر فعال
در ضمن یادم رفت بگم من از تعداد زیادی کامپوننت استفاده کردم مثلا برای تاریخ-ماشین حساب و...
فایل های کامپیوننت را هم باید بریزم توی پوشه debug و addشون کنم ؟؟؟

swsehsan

Member
سلام
بله باید داخل پوشه دیباگ قرار بگیره اصلا وقتی شما یه dll به پروژه تون اضافه می کنید داخل debug قرار میگیره اگر هم از کریستال ریپورت استفاده کردی اون ها هم بریز داخل پوشه debug و اگر از کریستال استفاده کردی اون رو هم باید در هنگام نصب از طریق setup برنامه روی کامپیوتر مشتری نصب کنی تا گزارشات نمایش داده بشه
تونستی فایل ها رو add کنی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا