درخواست افکت ( کمــــــــــــــــــــک)

سلام به همه دوستان
من می خوام یه افکتی توی کار استفاده کنم مثل کاغذی که توی هوا تکون میخوره مثل پر.
این کاغذ معلق تو هوا تاب بخوره و بعدش ثابت بشه.
نمی دونم باید از چه راهی استفاده کنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با تشکر:-?

++Hadi++

Active Member
سلام
برا پیچ و تاب خوردن کاغذ می تونی از کامپوننتا و یا کلاسهای 3 بعدی استفاده کنی مثل 1- papervision3d 2- away 3d
2- برا پیچ و تاب خوردن کاغذ ها می تونی از فریم های پشت سر هم تصویر متحرک استفاده کنی که ماحصل برنامه های 3 بعدی اصلی مثل مایا و یا 3dmax هست و خروجی شونو عکس های پشت سر هم می گیری و با فتوشاپ تک تکشونو transparenty می کنی (با پنل اکشن در فتوشاپ کار ترنسپرنتی کردن لیست عکسات تند تر ترنسپرنتی می شن )و بعد پشت سر هم در فلش import می کنی و در مووی کلیپی پشت سر هم قرار می دی.البته این فریم های تصویر باید حالت برگشتی داشته باشن یعنی بعد از آخرین فریم وقتی بر می گرده به اولین فریم حرکتش ادامه آخرین فریم باشه.می تونی این نمونه رو از بچه های انجمن مایا و یا 3dmax و یا cinema 4d یا light waveدر همین سایت بگیری.
بعد با export کردن اون مووی در اکشن و بوجود آوردن نمونه های مختلف از این مووی با اکشن اسکریپت و حرکت دادن رندومی به اونها با استفاده از توابع ENTER_FRAME یا TIMER خود بخود در زمانهای مختلف نمونه ای از مووی کاغذ بوجود می یاد و بصورت رندوم در هوا پرواز می کنه و مثلا از بالا به پایین می یاد.در مورد export کردن مووی در اکشن من در انجمن action script و در تایپیک آموزش اکشن 3 از صفر در درس بیست و یکم توضیح دادم .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا