درخواست اسکریپت پرداخت آنلاین بانک سامان /پارسیان/اقتصاد نوین/ملی / ملت / پاسارگاد

bgpit

New Member
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز
از دوستان اگر کسی یک اسکریپت بدون عیب و ایراد و خطا بانکهای سامان /پارسیان/اقتصاد نوین/ملی / ملت / پاسارگاد داره خواهشمند است برای بنده ایمیل کنند یا در همین قسمت برای دانلود بزارند چون هر چی اسکریپت تو اینترنت گشتیم پیدا کردیم و نصب کردیم تو سرورو طبق راه حل از بین بردن خطاهاو ارور ها رفتیم ولی ارور ها و خطاها دست بردار نیستند فلذا از دوستان عاجزانه خواهشمندم در این مورد به من کمک کنند.
با تشکر

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز شما باید در هنگام عقد قرارداد با این بانک ها از آنها اسکریپت تراکنش را درخواست کنید بهترین و بی نقص ترین اسکریچت همان نسخه ارائه شده توسط بانک مربوطه می باشد.

bgpit

New Member
سلام بازم ممنون از راهنماییتون

ولی بنده اسکریپت آماده رو می خوام

farik

Well-Known Member
با سلام دوست عزيز..
اگر حتي اسكريپت آماده رو هم بگيري بدون قرارداد به هيچ دردي نميخوره و غير قابل استفاده است
با تشكر TabOTabDesign

bgpit

New Member
سلام دوست من
تمامی قراداد ها را دارم و بسته ام و پین و مرچنت و ترمینال و ... همشون رو دارم
فقط الان یک اسکریپت کامل و بدون عیب و نقص میخوام

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز اینارو تست کن
[نحوه نصب اسکریپت:

بانک سامان:

پس از آپلود کردن سیستم در هاست ابتدا فایل config.php را ویرایشگر مناسب باز کرده و مشخصات دیتابیس را در مکان های خود وارد کنید
Edit Config.php

$GLOBALS['sqlhost'] = ‘localhost’;

$GLOBALS['sqluser'] = ‘db.user’; / Database User

$GLOBALS['sqlpass'] = ‘db.pass’; / Database Password

$GLOBALS['dtbname'] = ‘db.name ‘; / Database Name

و چند خط پایین تر باید مشخصات کد فعال سازی بانک و آدرس سایت خود را وارد نمائید
Edit Config.php
$GLOBALS['MID']=”00240213-xxxxx”; / Pin Code Bank
$GLOBALS['RedirectURL']=”http://www.domain.com/sb24/process.php”; / Adress Your site
$GLOBALS['LogoURL']=”http://www.domain.com/images/logo.gif”; / Adress Your Logo
پس از انجام این کار ها فایل install.php را اجرا کرده تا جدول ها در دیتابیس ایمپورت شود

بانک پارسیان:

برای نصب اسکریپت بانک پارسیان باید همین مسیر ها را بروید فقط ایمپورت کردن جداول به صورت دستی می باشد.

در ضمن اين سيستم را بر روي هاست نصب نماييد ، ممكن است در لوكال با مشكل مواجه شويد

todaycms-pardakht-online.rar

rayka

Well-Known Member
بصورت کلی عرض میکنم اگر هم این اسکریپت موجود باشد شما نمیتوانید به راحتی با آن ارتباط برقرار کنید درواقع اینطور عرض کنم که اگر بخواهید بطور منسجم و بی نقص همچنین سیستمی را داشته باشید باید خوتان استین بالا زده و برنامه نویسی کنید یا با کسانی که در این کار تخصص دارند مشورت نمایید تا نتیجه حاصل گردد. اکثر سیستم های موجود نال شده می باشند و صرفا جنبه نمایشی دارند خدمت شما عرض کردم موقع عقد قرار داد یک اسکریپت پایه بشما داده می شود که اساس عمل کرد این سیتم بر آن است شما با الهام گرفتن از آن میتوانید آن را توسعه داده و شخصی سازی نمایید 

bgpit

New Member
سلام ممنون من همین اسکریپت رو می گم کار نمیکنه چون همه راه هاش رو رفتم فکر کردم ماله شما درست شده لینک دانلود گذاشتید ولی باز هم همون آش و همون کاسه

اگر شما میتونید برنامه نویسی کنید یک شماره تماس برای بنده ایمیل کنید یا پیغام خصوصی کنید تا صحبت کنیم یا گر درست شده اش رو دارید زحمت بکشید بزارید برای دانلود

Sahand02

New Member
اسكريپت

سلام من اسكريپت پرداخت آنلاين بانك ملي رو نوشتم همراه با يه سيستم مديريت براي مديريت خريدها اگه خواستين تماس بگيرين كمكتون كنم - بانك ديگه اي هم باشه مشكلي نيست
09383501998

ashkan 261

Active Member
شما وقتی در بانک مربوطه درخواست راه اندازی سرویس پرداخت آنلاین بدید خودشون بهتون اسکریپت میدن
در واقع این اسکریپت ها حتی به صورت نال هم موجود نیست چون نیاز به فعالسازی توسط بانک داره ، اسکریپت پارسیان موجوده اما تا بانک تایید نکنه نمیشه استفاده کرد

kabook

New Member
سلام خدمت همه دوستان
من نیز متاسفانه دچار همین مشکل هستم

اسکریپتی که در بالا معرفی شده در نت موجوده من دانلود کردم نصب هم کردم قسمت مربوط به بانک سامان

البته دو سالیه که توی فروشگاهم پرداخت سامان رو دارم و بدون مشکل هم کار میکنه

فقط برای کارهای متفرقه نیاز به یه اسکریپ دارم که بشه توش مبلغ زد و ارجاع بده توی سایت بانک و بعد از پرداخت هم یه رسید صادر کنه

یعنی دقیقا همین کاری که این اسکریپ انجام میده منتهی این اسکریپ برای php4 نوشته شده و با php5 مشکل داره در مرحله آخر بعد از پرداخت موقع بازکشت به سایت مرجع ایراد میگیره

می خواستم بدونم این نسخه بون مشکلش که روی php5 بدون مشکل اجرا بشه هست

کسی از دوستان قبلا زحمت این کار رو نکشیده

شدیدا نیاز به این اسکریپ دارم
لطفا دوستان مسلط به برنامه نویسی کمک کنند .

آخرین ویرایش:

saman1370

New Member
یه سوال : همه بانک ها این اسکریپت رو دارن - یا باید به بانک های منتخب یا مرکز بریم ... .

parmishost

Member
باید ببینید این اسکریپت را برای چه سیستم مدیریت محتوا و یا فروشگاه و یا اصلا به چه زبانی و واسه چی می خواهی

kabook

New Member
باید ببینید این اسکریپت را برای چه سیستم مدیریت محتوا و یا فروشگاه و یا اصلا به چه زبانی و واسه چی می خواهی

فکر کنم اصلا چند تا پست قبل رو نخوندید

یه اسکریپ برای پرداخت ان لاین بانک سامان به زبان php نصب کردم

که در مرحله آخر خطا میگیره
و بقیه داستان در پست های قبل هست

Masoud1365

مدیر انجمن
فکر کنم اصلا چند تا پست قبل رو نخوندید

یه اسکریپ برای پرداخت ان لاین بانک سامان به زبان php نصب کردم

که در مرحله آخر خطا میگیره
و بقیه داستان در پست های قبل هست

منظورشون این بود که اسکریپت رو برای cms خاصی میخواهید ؟

kabook

New Member
منظورشون این بود که اسکریپت رو برای cms خاصی میخواهید ؟

سلام

نخیر به صورت مستقل لازم دارم

یک اسکریپت کاملا جدا از هر گونه سی ام اسی

دقیقا همین نسخه ای که در چند پست قبل در موردش صحبت شده نمونش ئر سایت خودم که ارور میده
اینه : http://www.kabook.ir/sb24/

جدیدترین ارسال ها

بالا