درخواست اسکریپت فروش آنلاین

poolha

Member
من یک سیستم فروشگاه می خوام که همانند سایت shetabcard.com بتونم یوزر و پسورد اکانتهای اینترنتی رو تو دیتابیس وارد کنم و وقتی کسی خرید رو انجام می ده بصورت اتوماتیک اکانت درخواستی به ایمیلش فرستاده بشه
یا بهش sms بشه
اگه چنین سیستمی هست که بگین
اگه که نه لطفا قیمت بدین براش
ممنونم

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

اگر مجاني بخواي كه بعدي بدونم همچين چيزي براش باشه .. اما اگر بخواي برات درست كنن بايستي در انجمن نيازمندي ها مطرح كني نه اينجا :)

poolha

Member
باشه اونجا مطرح می کنم
پس اگه چیزی بخواهیم اونجا مطرح کنیم
شرمنده من نمی دونستم آقا صادق
می تونین این پست رو کلا پاک کنید
ممنون

Pedi7Khat

Member
دوست عزیز کامپوننت VirtueMart جوملا همچین امکاناتی داره که یک نسخه از جنس خریده شده به مشتری و یک نسخه به مدیریت ارسال می کنه.

poolha

Member
من تا حالا با جوملا زیاد کار نکردم
اگه چنین امکانی داره لطفا بیشتر راهنمایی کنین
VirtueMart رو از کجا باید بر روش نصب کنم
فارسی شده یا...
تو سایتهای جوملای ایرانی هست؟

poolha

Member
سوال

http://virtuemart.net/

اگه سوالی اشکالی داشتی ببرس... خودم هم دارم از همین استفاده میکنم. تا جایی که بلد باشم کمکت میکنم ...

سوالم اینه که آیا میشه مثلا با این سیستم user pass های کارت اینترنت ها رو بدی به سیستم تا بطور اتوماتیک برات بفروشه
یعنی وقتی کاربر خرید می کنه به ایمیلش یا به موبایلش ارسال بشه

persianebay

Active Member
سوالم اینه که آیا میشه مثلا با این سیستم user pass های کارت اینترنت ها رو بدی به سیستم تا بطور اتوماتیک برات بفروشه
یعنی وقتی کاربر خرید می کنه به ایمیلش یا به موبایلش ارسال بشه

بله میشه دوست عزیز خواستید پیغام خصوصی بگذارید

البته امکانات موجود virtuemart دقیقا این امکان رو به شما نمیده... ولی راه حل داره، شاید بتونید از قسمت کالاهای فروشی قابل دانلود برای اینکار استفاده کنید.به صورتی که UserName & Password رو به صورت کارت دانلود کنن ، البته بعد از حل مسائل مالی ،

soooot

Member
البته امکانات موجود virtuemart دقیقا این امکان رو به شما نمیده... ولی راه حل داره، شاید بتونید از قسمت کالاهای فروشی قابل دانلود برای اینکار استفاده کنید.به صورتی که UserName & Password رو به صورت کارت دانلود کنن ، البته بعد از حل مسائل مالی ،

سلام
این کامپوننت ویرتو مارکت رو برای مامبو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
قیمتش چنده و آیا با سیستم کارتهای شتاب هماهنگی داره ؟
آیا همون امکانی رو که دوستمون گفت برای فروش کارتهای اینترنت به صورت آنلاین داره ؟ به صورتی که وقتی طرف با کارتهای شتاب پول کارت رو در مرحله آخر خرید پرداخت کرد در همون لحظه یوزر نیم و پسورد بره به ایمیلش ؟
اونی که تو جوملا مارکت گذاشته فقط فارسی شدش هست که به صورت رایگان توی خود سایت ویرتو مارکت هم وجود داره یا اونی هست که با سیستم کارت بانکهای شتاب هم هماهنگی داره ؟

Mohammadreza

Well-Known Member
ببين عزيز من به عنوان راهنمايي به شما مي گم كه چيز رايگان به دردت نمي خوره اگه بخواي كار حرفه اي بكني
به نظر من بدي برات بنويسن خيلي بهتره
سياوش خوب مي نويسه
38.gif

persianebay

Active Member
سلام دوست من
البته این امکان به این سیستم اضافه شده .میتونید از درگاه پارسیان استفاده کنید.قیمتش هم مناسب و نصب میشه رویvirtuemart خواستید پیغام خصوصی بگذارید

Pedi7Khat

Member
سلام
این کامپوننت ویرتو مارکت رو برای مامبو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
قیمتش چنده و آیا با سیستم کارتهای شتاب هماهنگی داره ؟
آیا همون امکانی رو که دوستمون گفت برای فروش کارتهای اینترنت به صورت آنلاین داره ؟ به صورتی که وقتی طرف با کارتهای شتاب پول کارت رو در مرحله آخر خرید پرداخت کرد در همون لحظه یوزر نیم و پسورد بره به ایمیلش ؟
اونی که تو جوملا مارکت گذاشته فقط فارسی شدش هست که به صورت رایگان توی خود سایت ویرتو مارکت هم وجود داره یا اونی هست که با سیستم کارت بانکهای شتاب هم هماهنگی داره ؟

شما به مدیر سایت JoomlaMarket.IR جناب بلوردی تماس بگیر.ایشون با شتاب هم هماهنگش کردن.کلیه کار ها رو انجام میدن هماهنگ با شتاب.قیمتشم حدود 50000 تومان

soooot

Member
سلام دوست من
البته این امکان به این سیستم اضافه شده .میتونید از درگاه پارسیان استفاده کنید.قیمتش هم مناسب و نصب میشه رویvirtuemart خواستید پیغام خصوصی بگذارید

من این سیستم رو میخوام شما اگر این سیستم رو دارید قیمت و امکاناتش رو برام تو پیغام خصوصی بفرستید
ممنون

شما به مدیر سایت JoomlaMarket.IR جناب بلوردی تماس بگیر.ایشون با شتاب هم هماهنگش کردن.کلیه کار ها رو انجام میدن هماهنگ با شتاب.قیمتشم حدود 50000 تومان

از طریق سایت جوملا مارکت هم با جناب بلوردی هم تماس گرفتم ولی هنوز جوابی نگرفتم
البته چند ساعت بیشتر نیست که براشون پیغام گذاشتم
یعنی اونی که توی سایت جوملا مارکت برای دانلود گذاشته و با عضویت میشه دانلودش کرد این امکانات رو نداره که این کامپوننت به صورت جداگانه 50000 تومن فروخته میشه !
این کامپوننت به صورت رایگان و فارسی هم برای جوملا و هم برای مامبو در سایت ویرتو مارکت گذاشته شده و تنها چیزی که اون ها ندارن همون قسمت هماهنگ با سیستم شتاب هست
حالا تو سایت جوملا مارکت همون کامپوننت رایگان رو گذاشته و گفته باید برای عضویت پول بدید تا بتونید اون رو دانلود کنید یا اینکه امکان استفاده از سیستم شتاب رو هم بهش اضافه کرده و گذاشته اونجا برای دانلود اگر این کار رو کرده پس دیگه این قضیه 50000 تومن چیه مگه با پرداخت 9500 تومن برای سه ماه امکان دانلود کامپوننت و ماژولها به طرف داده نمیشه ؟ ! ؟ ! ؟ !

به نظر من بهتره شما مستقیما با بانک پارسیان یا سامان یا حتی اقتصاد نوین تماس بگیرید.... راهنماییتون میکنن.
قبل از پول دادن ببینید اصلا شما شرایطش رو دارین یا نه؟
مثلا برای گرفتن این خدمات از بانکهای گفته شده، شما یا باید شرکت ثبت شده داشته باشین یا جواز کسب.... به اشخاص حقیقی فقط در صورت داشتن جواز کسب این امکان تعلق میگیره...
بهتره اینا رو هم مطالعه کنین:
http://www.enbank.ir/Ebanking/EbankingF/ePayment.asp
http://www.sb24.com/sb24/EpayformSaman-Fa.shtml

soooot

Member
اگر طرف صحبتتون من هستم باید بگم این کامپوننت رو برای یه شرکت میخوام و با بانکهای پارسیان و سامان و اقتصاد نوین هم صحبت کردم و از این نظر ها هیچ مشکلی وجود نداره ، سوالات من فقط همونهائی هست که توی چند پست قبل هم پرسیدم و متاسفانه هنوز کسی بهشون جواب نداده ، جناب بلوردی هم از طریق سایت جوملا مارکت براشون پیغام گذاشتم که ایشون هم متاسفانه جوابی نمیدن !!!

persianebay

Active Member
اگر طرف صحبتتون من هستم باید بگم این کامپوننت رو برای یه شرکت میخوام و با بانکهای پارسیان و سامان و اقتصاد نوین هم صحبت کردم و از این نظر ها هیچ مشکلی وجود نداره ، سوالات من فقط همونهائی هست که توی چند پست قبل هم پرسیدم و متاسفانه هنوز کسی بهشون جواب نداده ، جناب بلوردی هم از طریق سایت جوملا مارکت براشون پیغام گذاشتم که ایشون هم متاسفانه جوابی نمیدن !!!

دوست عزیز گفتم این کامپوننت داره آماده میشه برای جوملا و میترا البته بیشتر زحماتش رو دارن برادران بلوردی انجام میدن خواستید بگید فقط کدی که پارسیان بهتون داده رو بدین کارتمام .قیمت هم همون 50000 تومان چون تقریبا 3ماه طول کشیده تا برای این سیستم نوشته شده.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا