درخواست اسپانسری برای سایت من

p30room

Member
سلام
من سایتی با بازدید خوب دارم که دنبال اسپانسری برای سایتم هستم تا هاست سایت بنده را تامین کند در مقابل بنر سرور شما ( به عنوان اسپانسر مالی ) در تمام صفحات سایت بنده قرار داده خواهد شد .
منتظر پاسخ دوستان هستم
ممنونم

آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با سلام،

امكانات مورد نياز خودتون رو برامون بفرستيد تا شرايط براتون ارسال بشه.

سايت: www.BabolTech.com
ايميل: support [at] BabolTech [dot]com

موفق باشيد.

pardisgroup

Active Member
اقا من حاضرم اسپانسرت بشم ... ادرس سایت رو بدید و اینکه از طریق ان لاین با بنده تماس بگیرید.

p30room

Member
ممنون برای قبول درخواست من . کنترل پانل سایت های هاست شده شما Hsphere هست ؟ و دیگه اینکه شما دو پلان ارزان و معمولی دارید که به ترتیب FreeBsd و Linux هست کدام یکی رو به من می دهید ؟

اقا من حاضرم اسپانسرت بشم ... ادرس سایت رو بدید و اینکه از طریق ان لاین با بنده تماس بگیرید.

آخرین ویرایش:

p30room

Member
پلان های شما خیلی خوبه فقط قیمت های شما کمی بالا است نمی دونم با این حساب به من هاست اسپانسری می دید یا نه ؟ برای شما هم پیغام خصوصی زدم و هم ایمیل زدم

با سلام،

امكانات مورد نياز خودتون رو برامون بفرستيد تا شرايط براتون ارسال بشه.

سايت: www.baboltech.com
ايميل: Support [at] baboltech [dot]com

موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

pardisgroup

Active Member
کنترل پنل ها هر دو Hsp هستند. پلان شما هم از نوع ارزان هست ... و مهترین دلیل برای ارزان بودنش نوع بک آپ گیری هست و ... که البته بازم هم بستگی به موضوع سایت شما داره ... شما اگر لطف کنید ادرس سایت خودتون رو پیام خصوصی کنید بهتر می شه تصمیم گرفت . با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
پلان های شما خیلی خوبه فقط قیمت های شما کمی بالا است نمی دونم با این حساب به من هاست اسپانسری می دید یا نه ؟ برای شما هم پیغام خصوصی زدم و هم ایمیل زدم
پاسخ شما رو ايميل كردم.
قيمت ها نيز مطابق كيفيت خدمات تعيين شده اند.

با سلام.
چقدر نیاز دارید.لطفا آدرس و مقدار فضا،موضوع سایت خود را برای ما ارسال کنید شاید ما اسپانسر شما شدیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا