Fa درخواست از کاربر برای استفاده از dvd مناسب

paseaziz

New Member
[FONT=&quot]با سلام[/FONT]
[FONT=&quot]از بین دوستان کسی ممکنه به این سوال پاسخ بده، اگه قبلا تو پست های دیگه همین سوال مطرح شده لطفا پوزش منو بپذیرین و منو به صفحه مورد نظر هدایت کنید:[/FONT]
[FONT=&quot]پروژه ای که بنده در حال طراحی آن هستم قرار است در 4 [/FONT]DVD[FONT=&quot] ارائه شود. سوالم این است که اگر من برای ورود به تمام بخش های این 4 [/FONT]DVD[FONT=&quot] منو های لازم را در [/FONT]DVD[FONT=&quot] شماره 1 قرار دهم، چکار کنم که وقتی روی منوهای مربوط به [/FONT]DVD[FONT=&quot] های 2 تا 4 کلیک می شود، اگر [/FONT]DVD[FONT=&quot] 1 در درایور باشد،‌ پیغامی نمایش داده شود که از کاربر می خواهد تا [/FONT]DVD[FONT=&quot] مربوطه در درایور گذاشته شود؟ و اگر [/FONT]DVD[FONT=&quot] مربوط به صفحات مرتبط با آن منو در درایور باشد (مثلا [/FONT]DVD[FONT=&quot] 2) این پیغام ظاهر نشود و [/FONT]MMB[FONT=&quot] به همان صفحه ای که از قبل مشخص شده برود؟ [/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر فراوان:rose:[/FONT]

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
خب میتونید در صفحه اول پروژتون یه متغییر بگذارید و مقدار اون را مثلا dvd1 قرار بدید و بعد وقتی روی لینک هاتون کلیک میکندی این متغییر را چک کنه و ایندفعه تصمیم بگیره که به صفحه دیگه بره یا پیغام تغییر dvd را بدهد
امیدوارم متوجه توضیحم بشید

paseaziz

New Member
با سلام و احترام
خب میتونید در صفحه اول پروژتون یه متغییر بگذارید و مقدار اون را مثلا dvd1 قرار بدید و بعد وقتی روی لینک هاتون کلیک میکندی این متغییر را چک کنه و ایندفعه تصمیم بگیره که به صفحه دیگه بره یا پیغام تغییر dvd را بدهد
امیدوارم متوجه توضیحم بشید

با سلام،
همانطور که در پست های قبلی ام نوشته ام، متاسفانه زیاد با کدنویسی آشنایی ندارم، در صورت امکان یک نمونه برایم بسازید.
با احترام

paseaziz

New Member
با سلام و احترام
یک فایل پیوست شد

[FONT=&quot]دوست عزیز با تشکر از شما بخاطر نمونه ای که ساختید. اما این فایل بجای اینکه ابتدا صفحه ای که قرار است به آن وصل شویم را چک کند، خودش را چک می کند. همانطور که در سوالم مطرح کردم، من در پروژه ام می خواهم تمام منوها را فقط در [/FONT]DVD[FONT=&quot] شماره یک بگذارم. طبیعتا برقراری ارتباط بین این منوها با صفحاتی که در [/FONT]DVD[FONT=&quot] شماره یک است بسیار ساده است و با دستور [/FONT]go to page[FONT=&quot] انجام می شود. اما نمی دانم چکار کنم که هنگامی که کاربر روی منو یا آیکونی کلیک می کند که صفحه مربوط به آن در [/FONT]DVD[FONT=&quot] دیگری مثل [/FONT]DVD[FONT=&quot] شمار دو است، با این پیغام مواجه شود: (لطفا [/FONT]DVD[FONT=&quot] شماره 2 را در دستگاه قرار دهید). [/FONT]
[FONT=&quot]شاید این کار عملی نباشد و بهتر است منوها را بگونه ای تنظیم کند که هرکدام به اندازه همان [/FONT]DVD[FONT=&quot] باشد که برای آن در نظر گرفته شده اند. اما اگر این کار ممکن است لطفا مرا راهنمایی کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر فراوان[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما باید برای اینکار با دستور FileExist یک فایل رو داخل سی دی چک کنید که اون فایل موجود هست یا نه که اگه بود منوی مربوط به DVD 2 نمایش داده بشه

paseaziz

New Member
شما باید برای اینکار با دستور fileexist یک فایل رو داخل سی دی چک کنید که اون فایل موجود هست یا نه که اگه بود منوی مربوط به dvd 2 نمایش داده بشه
با سلام و تشکر از شما
اگر ممکن است یک نمونه برایم بسازید.
با احترام

جدیدترین ارسال ها

بالا